Zakelijke Cursussen Italiaans in Italië

Zakelijke Cursussen in Italië

Leer Italiaans in een Mediterrane omgeving
Uniek landschap en bezienswaardigheden
Business Italiaans in Florence

Met één van onze zakelijke taalprogramma's in Italië kunt u een onvergetelijke vakantie combineren met een zeer nuttige en effectieve cursus Italiaans voor professionals. Naast de nationale taal, biedt Italië diverse en fascinerende natuurlandschappen, een Mediterraan klimaat en een unieke culturele achtergrond. Al deze voordelen maken Italië tot één van de populairste bestemmingen voor taalreizen in Europa. Sprachcaffe is het grote netwerk van taalscholen dankzij de eerste taallessen die hier werden gegeven.

De eerste stap is om uw persoonlijke doelen te bepalen, daarna testen wij uw huidige taalniveau - en dan bent u klaar voor één van onze business cursussen Italiaans in Italiaans! Individuele lessen geven uw persoonlijke trainer de gelegenheid om zich volledig op uw eisen te richten en de structuur van de cursus aan uw prioriteiten aan te passen. Daarentegen stimuleren groepscursussen interactie en het spreken voor een groep, wat u nodig heeft voor vergaderingen en presentaties. Natuurlijk kunt u deze internationale cursussen ook combineren!

We bieden cursussen zakelijk Italiaans in:

Behaal uw professionele doelen met een zakelijke cursus in het Toscaanse kunst- en culturele centrum Florence. De stad biedt adembenemende architectuur en vele paleizen, musea en gallereien om te bezoeken. Er zijn ook prachtige parken en pleinen ter ontspanning. U zult zien dat het leren bijna moeiteloos gaat in een omgeving als deze! U zou van de gelegenheid gebruik moeten maken om op excursie te gaan naar de omliggende steden en regio's, om de kenmerken en attracties van Italië te leren kennen. Op deze manier wordt uw internationale taalcursus in Italië een onvergetelijke ervaring.