Zakelijke cursussen Italiaans in Florence

Zakelijke Cursussen in Florence

Cultureel centrum

Belangrijk artistiek centrum in Toscane

Taalcursussen

Leer zakelijk Italiaans met individuele lessen

Accommodatie

Accommodatie in appartementen, studio's of gastverblijven

Florence is de geboortestad van de Renaissance. Het is de belangrijkste stad qua geschiedenis en architectuur, en de stad heeft de ongelovelijke Toscaanse charme en de wonderlijke Italiaanse atmosfeer. Het moge duidelijk zijn dat dit een ideale plaats is voor een internationale taalcursus.

Onze taalschool, die in het centrum is gevestigd., stijgt op een pittorekse manier boven het uitzicht over de Toscaanse heuvels en biedt een prachtig panorama over de stad. In een omgeving als deze, kan Italiaans leren fantastisch voelen.

Uw zakelijk cursussen Italiaans in Florence

Door voor een van onze kwalitatief sterke cursussen Italiaans in Florence kunt u taaltraining aanpassen aan uw eisen en doelstellingen. We bieden:

  • Individuele lessen: geven u de gelegenheid om de inhoud van de lessen te beïnvloeden. Uw lessen kunnen zich richten op werkgerelateerde activiteiten, taalvaardigheden of gespecialiseerde woordenschat. Ook de lestijden en het aantal lessen per dag is flexibel.

Meer informatie over onze internationale taalcursussen, prijzen, startdata en boekingsmogelijkheden kunt u vinden op de gedetailleerde webpagina's over Taalcursussen in Florence. Op deze pagina's vindt u ook informatie over andere Taalreizen naar Florence. Mocht u verder nog vragen hebben, kunt u ons contactformulier gebruiken - maar natuurlijk staan we ook graag telefonisch te woord.