Zakelijke Cursussen Spaans

Cursussen Spaans voor Professionals

Taalniveau

Verbeter uw taalvaardigheden terwijl u in het buitenland bent

Business cursus

Cursussen Spaans worden aangepast aan uw eisen en doelen

Locaties

Leer business Spaans in één van onze 3 locaties

Tegenwoordig heb je uitstekende vaardigheden in een buitenlandse taal nodig om een professionele indruk te maken. Door de economische groei van Latijns Amerika wordt de Spaanse taal steeds belangrijker in het internationale bedrijfsleven en als gevolg hiervan worden ook de curusussen Spaans voor professionals steeds populairder.

Bij Sprachcaffe bieden we doelgerichte leer- en een effectieve trainingsaanpak voor professionals die zich in de loop van 20 jaar heeft bewezen. Onze moedertalig Spaanse leraren zijn getraind om volwassenen les te geven en hebben perfecte kennis van de taal. We houden rekening met uw doelen en uw huidige niveau, daarnaast optimaliseren we uw leerproces door uw persoonlijke leervoorkeuren te overwegen.

We bieden zakelijke cursussen Spaans in:

Vanaf de eerste, basis stappen van eenvoudige communicatie tot aan de spelregels van belangrijke onderhandelingen, zullen onze zakelijke taalcursussen u helpen om aan taalgerelateerde eisen in de internationale zakenwereld te voldoen.

Onze excellente scholen zijn modern ingericht en hebben zeer gemotiveerde leraren. We bieden zakelijke cursussen Spaans in Spanje zodat u zo snel als mogelijk het gewenste taalniveau kunt bereiken. Daarnaast bieden we verschillende accommodatie opties en organiseren we dinners en verschillende culturele activiteiten om te helpen uw leerproces te versnellen en u in een interessante inkijk in de cultuur van uw gastland te verschaffen.