Zakelijke cursussen Spaans in Spanje

Zakelijke Cursussen in Spanje

Leer Spaans van professionele leraren
Unieke landschappen en bezienswaardigheden
Business Spaans in Barcelona, Madrid en Malaga

Met één van onze internationale zakelijke taalprogramma's in Spanje kunt u een onvergetelijke vakantie combineren met een zeer nuttige en effectieve cursus Engels voor professionals. Spanje is natuurlijk dé locatie om Spaans te leren, aangezien dit land de oorsprong is van de taal, en omdat het vanuit vele landen in Europa en daarbuiten goed te bereiken is. Sprachcaffe heeft vele jaren ervaring met het organiseren van taalreizen naar Spanje.

De eerste stap is om uw persoonlijke doelen te bepalen, daarna testen wij uw huidige taalniveau - en dan bent u klaar voor één van onze zakelijke cursussen Spaans in Spanje! Individuele lessen geven uw persoonlijke trainer de gelegenheid om zich volledig op uw eisen te richten en de structuur van de cursus aan uw prioriteiten aan te passen. Daarentegen stimuleren groepscursussen interactie en het spreken voor een groep, wat u nodig heeft voor vergaderingen en presentaties. Natuurlijk kunt u deze cursussen ook combineren!

We bieden zakelijke cursussen Spaans in:

Behaal uw professionele doelen met een zakelijke cursus in de kosmopolitische hoofdstad Madrid, in het Andalusische culturele centrum Malaga of in de internationale kuststad Barcelona.

U zult zien dat tijdens een taalcursus in Spanje op een van deze fantastische plaatsen, het leren bijna moeiteloos gaat! U kunt ook van de mogelijkheid gebruik maken om op excursie naar de omliggende steden en regio's te gaan en de Spaanse kenmerken en attracties te leren kennen.