Zakelijke Cursussen Spaans in Malaga

Zakelijke Cursussen in Malaga

Kuststad

Vakantieparadijs aan de Costa del Sol

Taalcursussen

Zakelijk Spaans tijdens individuele lessen

Accommodatie

Accommodatie in appartementen, studio's of gastverblijven

Ervaar het vuur van Spanje! Malaga wordt niet voor niets het Andalusische Juweel genoemd. De culturele attracties variëren van het recent geopende Picasso Museum tot het Koninklijk Paleis, Alcazaba, gebouwd in de 11e eeuw.

Onze taalschool is gevestigd in een voormalig vissersdorpje aan de Costa del Sol en het is ideaal voor een internationale taalcursus. Alles kan gemakkelijk te voet bereikt worden vanaf de typisch Spaanse villa, die prachtige binnenplaatsen heeft. Na een korte wandeling van 5 minuten kunt u al zonnen op het strand, en een bus brengt u naar het bruisende centrum in slechts 10 minuten.

Uw Zakelijke cursussen Spaans in Malaga

Als u ervoor kiest om één van onze kwalitatief sterke cursussen Spaans in Malaga, u kunt uw taalcursus naar uw eisen en wensen aanpassen. We bieden:

  • Individuele lessen: geven u de gelegenheid om de inhoud van de lessen te beïnvloeden. Uw lessen kunnen zich focussen op werkgerelateerde activiteiten, taalvaardigheden of technische woordenschat. Ook de lestijden en het aantal lessen per dag zijn flexibel.

Meer informatie over onze zakelijke cursussen Spaans, prijzen, aanvangsdata en boekingsmogelijkheden kunt u vinden op de gedetailleerde webpagina's over Taalcursussen in Malaga. Op deze pagina's vindt u ook informatie over onze Taalreizen naar Malaga. Mocht u nog vragen hebben, gebruik dan ons contactformulier - maar natuurlijk staan we u ook graag telefonisch te woord.