Zakelijke Cursussen Spaans in Barcelona

Zakelijke Cursussen in Barcelona

Kuststad

Wereldberoemde stad aan de Middellandse Zee

Taalcursussen

Zakelijk Spaans tijdens individuele lessen

Accommodatie

Accommodatie in appartementen, gastverblijfen of schoolverblijf

De lokale bevolking is niet de enige die denkt dat Barcelona een stad is die je in beslag neemt. Naast de Sagrada Familia, "La Guapa" - "De Prachtige" - biedt een verscheidenheid aan culturele en historische attracties.

De taalschool heeft een perfecte locatie in het centrum van de stad, waardoor studenten direct na de les van de Spaanse internationale atmosfeer kunnen genieten en deze kleurrijke stad met de diverse cultuur kunnen leren kennen.

Uw Zakelijke cursussen Spaans in Barcelona

Door één van onze kwalitatief sterke cursussen Spaans in Barcelona te kiezen kunt u uw taaltraining aanpassen om aan uw persoonlijke eisen te voldoen. We bieden:

  • Individuele lessen: geven u de kans om de inhoud van de lessen te beïnvloeden. Uw lessen kunnen zich richten op werkgerelateerde actviteiten, taalvaardigheden of technisch jargon. Ook de lestijden en het aantal lessen per dag zijn ook flexibel.

Meer informatie over onze internationale zakelijke cursussen Spaans, prijzen, aanvangsdata en boekingsmogelijkheden kunt u vinden op de gedetailleerde webpagina's over Taalcursussen in Barcelona. Op deze pagina's vindt u ook informatie over Taalreizen naar Barcelona. Als u nog vragen heeft, kunt u ons contactformulier gebruiken, maar natuurlijk staan we u ook graag telefonisch te woord.