Online Taalcursussen

Leer Engels, Spaans, Duits, Frans, Italiaans en nog veel meer talen online.

Effectief en comfortabel vanuit huis met echte leraren! Je kunt kiezen tussen kleine groepen, individuele één-op-één lessen of intensieve cursussen voor educatieve vakanties.


Onze online taalcursussen zijn geschikt voor zowel studenten als volwassenen.

Groepscursus

In groepslessen studeer je samen met andere internationale studenten die op hetzelfde niveau zitten als jij.

Vanaf 10 € per les


✓ Op maat gemaakte workshops op aanvraag mogelijk
✓ 1 les = 45 min
✓ Ontmoet studenten over de hele wereld
✓ Interactie in de groep

Meer informatie

Prijs per 10 lessen per week:

 • 10 lessen pakket : €100
 • 7-12 studenten in de cursus

Prijs per 20 lessen per week:

 • 10 lessen pakket: €200
 • 7-12 studenten in de cursus

Boek nu

Een-op-een cursus

Je kunt individuele lessen volgen of samen met een andere persoon lessen volgen die op hetzelfde niveau zit als jij.

Vanaf 22,60 € per les

✓ 1-2 personen met hetzelfde taalniveau
✓ 2-6 lessen per sessie
✓ 1 les = 45 min
✓ Flexibele data & tijden
✓ Gepersonaliseerd leerplan
✓ Intensieve ondersteuning

Meer informatie

Prijs per persoon (1 op 1 les)

 • 10 lessen pakket : €430

Voor 2 personen per persoon (1 op 2 les)

 • 10 lessen pakket: €340

Boek nu

Online Frans leren

Haal jouw leraar bij jou thuis en leer Frans in onze online cursus. Het voordeel van PLUS Taalreizen: In onze virtuele klas zit je samen met echte mensen, omdat een taal leeft van communicatie. Je kunt zelf beslissen of je Frans wilt leren in een vaste groep van 4-12 deelnemers, individueel in privé-lessen of als intensieve cursus voor educatieve vakanties.

 

Volwassenen of studenten kunnen onze online cursus Frans gebruiken als voorbereiding op certificaten, de baan of gewoon omdat jij Frans wilt leren om jouw kennis op te frissen!

Groepslessen

Je studeert samen met 4-12 andere internationale studenten van hetzelfde niveau.

Vanaf € 68 /maand

✓ 4-12 deelnemers met hetzelfde taalniveau (A0-C2).

✓ Van 2 tot 30 lessen per week (1 les = 45 min.)

✓ Ontmoet gelijkgestemden van over de hele wereld in het virtuele klaslokaal.

✓ Interactie, ervaar de taal en gebruik direct.

- 2 lessen per week 68 €/maand (4 weken)
- 10 lessen per week 80 €/week (5 dagen) ma-vr
- 20 lessen per week 160 €/week (5 dagen) ma-vr
- 30 lessen per week 295 €/week (5 dagen) ma-vr

Privé-lessen

Privé-lessen kun je alleen volgen, of samen met iemand anders, die op hetzelfde niveau zit als jij.

Vanaf € 24,50 / les

✓ 1 persoon of 2 personen met hetzelfde taalniveau

✓ 2-6 lessen per afspraak (1 les = 45 min.)

✓ Flexibele data en tijden

✓ Gepersonaliseerd curriculum & intensieve ondersteuning

Prijzen p.p. - 10 lessen pakket: 395 €
  - 20 lessen pakket: 780 €
Voor 2 personen p.p. - 10 lessen pakket: 245 €
  - 20 lessen pakket 490 €

Wanneer je online een cursus boekt, krijg je 5% loyaliteitskorting op jouw volgende taalcursus. Beveel ons aan bij een vriend en bespaar 10%.

Voordelen van onze online cursussen

Smart technologieën

Bezoek onze virtuele klas gemakkelijk vanaf jouw computer, laptop of smartphone.

Echte leraren

Je leert live met 100% echte leraren. En je krijgt les in vaste leergroepen met gevarieerde methoden.

Met Certificaat

Aan het einde van onze online cursus Frans, ontvangt je een certificaat van deelname van PLUS Taalreizen.

Doeltreffend op maat

Op jou afgestemde leerinhoud: Onze leraren passen zich aan jouw wensen aan en bespreken samen met jou het leerplan.

Je zult bij ons geen saaie lessen en constant proppen van grammatica en woordenschat vinden! Wij hebben boeiende lesmethodes ontwikkeld voor jouw online cursus Frans, zodat je je elke keer weer zult verheugen op jouw online lessen! Samen met studenten uit de hele wereld zul je week na week jouw vooruitgang kunnen voelen en jouw successen kunnen delen. Onze docenten, die Frans als moedertaal hebben, zullen ervoor zorgen dat jouw lessen levendig en communicatief zijn, en dat je met plezier Frans zult leren!

Leer Frans online met het juiste niveau

Voordat je aan de cursus begint, kun je onze gratis niveautest online doen om jouw niveau te bepalen. Op deze manier kunnen we jouw online cursus Frans op maat voor jou maken. Wij bieden online cursussen voor beginners (geen voorkennis) tot gevorderden die willen werken aan het perfectioneren van hun kennis. Omdat onze leraren moedertaalsprekers zijn, kunnen zij elk niveau van het Frans optimaal en effectief onderwijzen.
Geen voorkennis (A0) - Je hebt geen voorkennis van het Frans. Beginner (A1) - Je hebt basiskennis om eenvoudige zinnen te vormen. Basis (A2) - Je kunt ongecompliceerde krantenartikelen lezen en begrijpen en eenvoudige uitspraken doen.
Intermediair (B1) - Je hebt voldoende basiskennis van grammatica en woordenschat. Goed gevorderd (B2) - Jouw kennis van het Frans is goed. Je kunt een gesprek voeren over bijna elk onderwerp.
Gevorderde kennis (C1) - Je kunt abstracte en complexe inhoud begrijpen en spontane uitspraken doen. Uitstekende kennis (C2) - Je kunt in elke situatie vloeiend in het Frans communiceren.

Voor studenten

Vaak zijn de paar uur Franse les op school niet genoeg om de taal goed onder de knie te krijgen. In onze kleine leergroepen of in individuele lessen wordt je optimaal ondersteund, zodat onze online cursus Frans perfect geschikt is als aanvulling op jou lessen op school. Of het nu gaat om bijles voor zwakkere studenten of om de voorbereiding voor je eindexamen om de beste cijfers te halen - PLUS Taalreizen ondersteunt je!

Voor volwassenen

Een nieuwe taal leren terwijl je werkt kan een uitdaging zijn. Bij onze online cursus Frans houden we rekening met jouw wensen, zodat je jouw individuele doelen kunt bereiken. Door de flexibele opzet van onze online taalcursussen kunnen wij ons gemakkelijk aanpassen aan jouw behoeften. Of je nou Frans vanaf nul wilt leren of alleen een opfrisser nodig hebt: Wij hebben de juiste cursus voor jou!

Franse online cursus met alleen moedertaalsprekers

Een taal leren van moedertaalsprekers is effectief en duurzaam. Je zult namelijk constant omringd zijn door de taal tijdens jouw online cursus Frans, is het makkelijker voor jou om de taal te internaliseren. Maar je leert niet alleen grammatica en woordenschat, je leert ook over de Franse cultuur en levensstijl. Onze leraren zullen ook bekende zinnen of spreektaalwoorden uitleggen die je niet in de tekstboeken zult vinden. Door voortdurende communicatie zul je je snel zelfverzekerd voelen en jouw pas verworven kennis gemakkelijker in reële situaties kunnen toepassen.

Vragen over de online klaslokaal

Bij PLUS Taalreizen leert u altijd in een vaste leergroep, die wordt samengesteld door ervaren, academische leiders. Dit is belangrijk omdat:
 1. De leraar leert je sterke en zwakke punten kennen en kan daar dus specifiek op ingaan.
 2. De deelnemers leren elkaar kennen en kunnen zich aan elkaar aanpassen; dit bevordert het vrije spreken en maakt dat remmingen worden losgelaten.
 3. Je hoeft niet altijd het tekstboek te volgen. De docent biedt flexibiliteit, waardoor het mogelijk is om zich op specifieke onderwerpen te concentreren.
 4. Er ontstaan vriendschappen die ook na de taallessen blijven bestaan.
Als je je niet op je gemak voelt in jouw groep of als deze niet overeenkomt met jouw taalniveau, zijn onze academische leiders altijd beschikbaar en zullen ze indien mogelijk een geschiktere groep voor jou vinden.
 • Stabiele internettoegang
 • PC, laptop, smartphone of tablet (met webcam en microfoon)
 • (Telefoon indien nodig)
 • Internetbrowser of smartphone-app
Het enige wat je nodig hebt om deel te nemen is internet en een apparaat om aan de videochat deel te nemen. In het ideale geval beschik je over een moderne webcam met microfoon op uw pc of een smartphone met een "selfiecamera". Je kunt dan toegang krijgen tot het klaslokaal via een normale browser of via een smartphone app. Als je jouw camera niet wilt aanzetten of er geen hebt, kun je toch deelnemen aan de videochat en de andere deelnemers zien. Je hebt een microfoon nodig om te kunnen communiceren met de leraar. Als je geen microfoon hebt, kun je ook gewoon inbellen op de vergadering via een gewone telefoon met een gratis nummer.  Je kunt op elk moment schakelen tussen mobiele en desktopapparaten (bijv. een cursusvergadering houden op jouw smartphone, de volgende op jouw pc).
Wij gebruiken de bewezen software van Cisco die dagelijks in duizenden bedrijven wordt gebruikt. Het is zeer onwaarschijnlijk dat er problemen zullen zijn. Om er zeker van te zijn dat jouw webcam en microfoon correct zijn ingesteld en dat je ons online klaslokaal op de juiste manier gebruikt, kun je vooraf een testbijeenkomst bijwonen.
Je ontvangt vooraf per e-mail een link en toegangsgegevens. Als je via de webbrowser aan de sessie wilt deelnemen, klik je gewoon op de link die jou wordt toegestuurd. Je wordt dan gevraagd om een bestand te downloaden en uit te voeren. Nadat je het bestand hebt uitgevoerd, bevind je je in de klas. Als je jouw online taalcursus via jouw smartphone wilt volgen, moet je eerst de juiste app installeren. Daar wordt jou gevraagd de inloggegevens voor jouw sessie in te voeren. Je kunt ook inbellen op de sessie via jouw telefoon. Bel daarvoor het gratis telefoonnummer dat in de uitnodigingsmail staat. Je wordt dan gevraagd om de sessie pin in te voeren. De sessie zal beginnen zodra de leraar online is.

Vind jouw online cursus Frans!

Alle certificaten, cursusvormen en niveaus. Voor vragen kunt u contact met ons opnemen.

Boek nu online groepslessen

Boek nu online privélessen

Natuurlijk kunt u ook vele andere talen online leren of offline Engels leren.

U kunt meer informatie vinden in onze online taalcursussen FAQ sectie.