Business Cursussen Engels in Brighton

Business Cursussen in Brighton

Universiteitenstad

Multiculturele universiteitenstad aan de kust

Taalcursussen

Individuele lessen & groepscursussen

Accommodatie

Accommodatie in appartementen, gastgezinnen of Club accommodatie

De fijne Engelse stijl en koninklijke flair - dat is typisch Brighton. Als aanvulling op het Koninklijk Verblijf en de Brighton Pier, het bekende kustresort in Groot-Brittanië biedt een atmosfeer die het voor u mogelijk maakt om zich op een internationaletaalcursus te concentreren. Onderwijs en cultuur worden op een unieke mannier gecombineerd in deze stad. 

Onze residentie is gevestigd in een prachtig gebouw uit de tijd van Koning Edward, tegenover de West Pier. De taalschool ligt op slechts 10 minuten lopen.

Uw business cursus Engels in Brighton

U kunt kiezen uit verschillende typen cursussen Engels in Brighton, zo kunt u les krijgen op een manier die aansluit bij uw eisen en doelen. De mogelijkheden zijn:

  • Individuele lessen: geven u de gelegenheid de inhoud van de lessen te beïnvloeden. De lessen kunnen zich richten op werkgerelateerde activiteiten, vaardigheden of technische woordenschat. De lestijden en het aantal lessen per dag is ook flexibel.
  • Taalcursussen in groepen: kunnen uw algemene vaardigheden Engels (grammatica, conversatie, tekstbegrip) verbeteren met 4 lessen van de standaardcursus per dag, gevolgd door 2 lessen die zich richten op de het bedrijsfleven. De Engelse lessen vinden 5 keer per week plaats, wat het mogelijk maakt om snel vorderingen te boeken.

Meer informatie over onze businesscursussen Engels, prijzen, aanvangsdata en boekingsmogelijkheden kunt u vinden op de gedetailleerde pagina Taalcursussen in Brighton. Details over onze andere Taalreizen naar Brighton kunt u ook hier vinden. Als u nog steeds vragen heeft, maak dan gebruik van ons contactformulier - hoewel we u natuurlijk ook graag telefonisch te woord staan.