Business Cursussen Engels

Cursussen Engels voor Professionals

Taalniveau

Verbeter uw taalvaardigheden terwijl u in het buitenland bent

Business cursus

Cursussen Engels worden aangepast aan uw eisen en doelen

Locaties

Leer business Engels in Engeland, Canada of Malta

Tegenwoordig heb je uitstekende vaardigheden in een buitenlandse taal nodig om een professionele indruk te maken. De ideale manier om dit te bereiken is door businesscursus Engels in het buitenland. U zult bijna gegarandeerd Engelse vaardigheden nodig hebben als u met uw internationale business partners communiceert en als u documenten in het Engels wilt maken of begrijpen.

Bij PLUS Taalreizen bieden we doelgerichte leer- en een effectieve trainingsaanpak voor professionals die zich in de loop van 20 jaar heeft bewezen. Onze moedertalig Engelse leraren zijn getraind om volwassenen les te geven en hebben perfecte kennis van de taal. We houden rekening met uw doelen en uw huidige niveau, daarnaast optimaliseren we uw leerproces door uw persoonlijke leervoorkeuren te overwegen.

We bieden business cursussen Engels in:

Vanaf de eerste, basis stappen van eenvoudige conversatie tot aan de spelregels van belangrijke onderhandelingen, onze business taalcursussen zullen u helpen om aan taalregelateerde eisen in de internationale businesswereld te voldoen.

Onze excellente scholen zijn modern ingericht en hebben zeer gemotiveerde leraren. We bieden internationale business cursussen Engels in Engeland, Canada en Malta, zodat u zo snel als mogelijk het gewenste taalniveau kunt bereiken. Daarnaast bieden we verschillende accommodatie opties en organiseren we dinners en verschillende culturele activiteiten om te helpen uw leerproces te versnellen en u in een interessante inkijk in de cultuur van uw gastland te verschaffen.