Business Cursussen Engels in Malta

Business Cursussen in Malta

Voormalig Britse kolonie
Prachtig eiland in de Middellandse Zee
Goed uitgeruste school

Met één van onze internationale business cursussen in een Engelstalig land zoals Malta, kunt u een onvergetelijke vakantie combineren me een zeer nuttige en effectieve cursus Engels voor professionals. Als een voormalige Britse kolonie is Malta de ideale plaats om Engels te leren, omdat Engels de eerste culturele en officiële taal van deze kleine eilandstaat is. Sprachcaffe organiseert al vele jaren cursussen Engels in Malta.

Als gevolg van de locatie in de Middellandse Zee, biedt het eiland prachtige stranden, een Mediterraans klimaat en een echt vakantiegevoel. Alleen hier kunt u mensen ontmoeten met een Italiaans temperament, een Spaanse levenshouding en met uitstekende kennis van de Engelse taal. Een businesscursus Engels op Malta is gegarandeerd een onvergetelijke ervaring.

We bieden businesscursussen Engels in:

Kom naar onze taalschool in St. Julian's en ontdek zelf hoe ook uw leerproces bijna moeiteloos gaat in een internationale omgeving als deze! Ten eerste, zou u zich op een doel moeten richten; daarna bepalen we uw taalniveau - en dan kunt u beginnen met uw taalcursus in Malta! Individuele lessen maken het voor een tutor mogelijk om zich volledig op uw eisen te richten. Groepscursussen, aan de andere kant, stimuleren interactie en het spreken voor een groep, aangezien dit nodig is in vergaderingen en presentaties. Natuurlijk, kunt u ook deze cursustypen combineren.