Business cursussen Engels in St. Julian's

Business Cursussen St. Julian's

Kuststad

Kuststad aan de Middellandse Zee dichtbij Valletta

Taalcursussen

Individuele lessen & groepscursussen

Accommodatie

Accommodatie in appartementen, studio's of gastverblijven

Malta, Europa's kleinste staat, biedt een verrassende hoeveelheid aan cultuur en charme. Het eiland, dat nog steeds gekarakteriseerd wordt door de koloniale rol van Groot-Brittanië, heeft honderden jaren van maritieme geschidenis.

Onze taalschool is gevestigd dicht bij de hoofdstad Valletta, in een historisch gebouw dat niet alleen onze klaslokalen huisvest, maar ook de verblijven van onze internationale taalstudenten. In St. Julian's kunt u genieten van een sprong in ons zwembad na uw taalcursus.

Uw business cursussen Engels in St. Julian's

In St. Julian's, op het zonnige eiland Malta, kunt u kiezen tussen verschillende typen Engels cursussen, zodat u les kunt krijgen op de manier die het beste past bij uw eisen en doelstellingen. De opties zijn:

  • Individuele lessen: hebben als groot voordeel dat u de inhoud van de lessen kunt beïnvloeden, en deze lesmethode maakt het voor uw tutor mogelijk om zich volledig op u te richten. De lessen focussen zich op werkgerelateerde activiteiten, vaardigheden of technische woordenschat. De lestijden en aantal lessen per dag zijn ook flexibel.
  • Taalcursussen in groepen: kunnen uw algemene vaardigheden Engels (grammatica, converstatie, leesbegrip) verbeteren met 4 lessen van de standaardcursus per dag, gevolgd door 2 lessenin het business gebied.

Gedetailleerde informatie over onze internationale businesscursussen Engels, prijzen, aanvangsdata en boekingsmogelijkheden kunt u vinden op onze pagina's over Taalcursussen in Malta. Deze pagina's kunnen u ook voorzien van details over Taalreizen naar Malta. Als u nog steeds vragen heeft, kunt u ons contactformulier raadplegen - of we zijn u graag via de telefoon van dienst.