Business Cursussen Engels in Engeland

Leer Brits Engels van professionele leraren
Uniek landschap en bezienswaardigheden
Business Engels in Brighton en London

Met één van onze business taalcursussen in Engeland kunt u een onvergetelijke vakantie combineren met een zeer nuttige en effectieve taalcursus Engels die u zal helpen om snel vorderingen te maken.

Engeland is dé locatie om Engels te leren; deze relatief kleine eilandstaat is natuurlijk de oorsprong van het moderne Engels en de thuisbasis van de "General Recieved Pronunciation". Internationale cursussen Engels in Engeland zijn - met goede reden - een klassieke keuze voor een internationale studie.

U bepaalt eerst op welke locatie u wilt studeren en wat uw doelen zijn, daarna bepalen we uw huidige niveau, en dan kunt u van start! U kunt kiezen tussen individuele lessen, die u de persoonlijke aandacht van uw tutor garanderen, zodat de cursus zich kan richten op uw wensen en eisen. Daarentegen stimuleren groepscursussen interactie en het spreken voor een groep, wat u nodig heeft voor vergaderingen en presentaties. Natuurlijk, kunt u deze cursussen ook combineren! We zijn u graag van dienst met het zoeken naar de geschikte taalcursus Engels.

We bieden business cursussen Engels in:

Bereik uw taalgerelateerde doelen met een businesscursus Engels in Engeland, en bezoek het financiële centrum Londen of het kuststadje Brighton in het zuiden van Engeland. In een internationale omgeving als deze gaat het leren bijna moeiteloos! U zou ook moeten profiteren van de mogelijkheid om op excursie naar de omliggende steden en regio's te gaan om de vele attracteis van Engeland te leren kennen.