Business cursussen Engels in Londen

Business cursussen in Londen

Metropool

Internationaal economisch en cultureel centrum

Taalcursussen

Business Engels tijdens individuele lessen

Accommodatie

Accommodatie in appartementen of gastgezinnen

Leer Business Engels tussen Big Ben en Big Business. London is één van de belangrijkste economische centra van Europa en is de perfecte stad om een zakelijke cursus Engels te volgen. Niet alleen is de Engelse hoofdstad een cultureel centrum, maar het is ook het thuis van vele banken en de Britse aandelenmarkt.

De taalschool van Sprachcaffe is gevestigd in Ealing, de "groene oase" van Londen, en ligt slechts 20 minuten met de metro van het stadscentrum en het vliegveld. Terwijl u praat met de lokale bevolking en andere internationale cursisten, kunt u uw verse taalvaardigheden oefenen en de kennis zo langer vasthouden.

Uw business cursus Engels in Londen

Als u voor één van onze kwalitatief sterke cursussen Engels in Londen kiest, kunt u uw taltraining aanpassen aan uw eisen en doelstellignen. We bieden:

  • Individuele lessen: laten u de inhoud van de lessen beïnvloeden. Uw lessen kunnen zich richten op werkgerelateerde activiteiten, taalvaardigheden of technische woordenschat. Ook de lestijden en het aantal lessen per dag is flexibel.

Meer informatie over onze business taalcursussen, prijzen, startdata en boekingsmogelijkheden vindt u op de gedetailleerde pagina Taalcursussen in Londen. Details over onze Taalreizen naar Londen kunt u hier ook vinden. Als u toch nog vragen heeft, maak dan gebruik van ons contactformulier - maar natuurlijk staan we u ook graag telefonisch te woord.