2 weken vanaf € 2.545

Inclusief: Standaard taalcursus, luchthaven retour transfer, verblijf met volpension, standaard vrijetijdsprogramma, excursies en professionele begeleiding door onze Teamers

Alle aanbiedingen

ESPRESSOKORTING t/m februari 2023:

Boek nu jouw taalreis en bespaar tot €400,- !

Meer informatie

Jongerenreis Chinees in China

Ooit gedacht om één van 's werelds meest fascinerende landen te verkennen? De lokale delicatessen te proeven en de levendige kleuren van je omgeving in je op te nemen? Stop met fantaseren en ga op een avontuur dat je leven zal veranderen! Neem de eerste stap als jongvolwassene en investeer in een taal- en reiservaring in China die je zal verrassen met een nieuwe taal, geweldige herinneringen en een nieuw gevoel onafhankelijkheid waar elke tiener naar snakt.

De Chinese taal is de meest gesproken taal in de wereld en met China's economisch belang dat in een razend tempo groeit, is het leren van de taal nog nooit zo belangrijk geweest. Niet alleen zullen je Chinese vaardigheden je een noodzakelijk voordeel bieden in de zakenwereld, het biedt je ook de kans om een unieke en betoverende cultuur te omarmen.

Van zijn dynamische geschiedenis tot zijn levendige cultuur en rijk geweven tapijt van tradities, China is een bestemming die jou geïnspireerd en écht in bewondering zal achterlaten. Verbreed jouw horizon en krijg meer zelfvertrouwen terwijl je een taalvaardigheid perfectioneert die een hele nieuwe wereld van mogelijkheden voor jou zal openen.

 

 

Nǐ hǎo!

Leer de prachtige Chinese taal in de wereldstad Peking

Onze standaard taalcursussen

Tot 20 lessen per week!

Onze taalschool

Geweldige locatie in hartje centrum van Beijing

Onze taalcursussen Chinees voor jongeren in Peking

Taalcursussen Chinees in Peking - China's hoofdstad is gevuld met adembenemende attracties, een intrigerende geschiedenis en een levendige culturele aanwezigheid en je zult de kans krijgen om te ervaren wat deze exotische stad allemaal te bieden heeft. Chinees leren in deze indrukwekkende omgeving zal jou gemotiveerd achterlaten en jou enthousiast maken om jouw ontdekkingsreis voor te zetten.

 

 

Waarom Chinees leren in China?

Chinees leren is zonder twijfel een uitdagende en enigszins intimiderende onderneming, maar met PLUS Taalreizen streven we ernaar om de ervaring zo plezierig, spannend en effectief mogelijk te maken. Door de culturele achtergrond van de taal te omarmen terwijl je de omgeving verkent en de Chinese bezienswaardigheden en geluiden in je opneemt, geef je jezelf de mogelijkheid om een ontspannen en spontane leerervaring op te doen. Door Chinees te leren in China zul je in staat zijn om te genieten van de schoonheid en charme van de taal in zijn natuurlijke omgeving terwijl je onvergetelijke herinneringen creëert en blijvende vriendschappen opbouwt met medestudenten die deze ongelooflijke reis met jou delen.