2 weken vanaf €1.730

Inclusief: vlucht en transfer, standaard taalcursus, accommodatie o.b.v. volpension, activiteiten, excursies, begeleiding van een teamer.

Alle aanbiedingen

Jongerenreis Engels op Malta: St. Paul's Bay

Gelegen in het Noorden van Malta

De mooiste kustdorpen van Malta met uitzonderlijke natuurlijke schoonheid en pitoreske  stranden

Bezienswaardig- heden

Malta National Aquarium, Buggiga Water Park, en deChurch of St Pauls Bonfire

Levendig vakantieoord

Leer Engels op een glorieus eiland met palmbomen en talloze stranden aan de Middellandse Zee

Taalschool in Bugibba

Bugibba was vroeger een vissersdorpje, maar is uitgegroeid tot één van de belangrijkste toeristencentra van het eiland

Reizen naar Malta in tijden van Corona!

Malta is een prachtig eiland ten zuiden van Sicilië met Engels als officiële taal. De baai van St Paul's ligt in het noorden van Malta en is bekend door haar prachtige zandstranden en rotskusten. Er zijn gezellige dorpjes, waar zowel Maltezen als toeristen vakantie vieren. Het heerlijke klimaat, de Mediterrane sfeer en de vriendelijke bevolking zorgen ervoor dat je je hier meteen thuis voelt!

Wij bieden deze reis ook aan in de meivakantie. Ga op avontuur, geniet van de heerlijke zon en ervaar het leven in deze prachtige stad!

Sprachcaffe Languages PLUS campus tour

Bekijk onze video, waarin wij jou meenemen op tour door onze prachtige campus op St. Julians, Malta! De campus van Sprachcaffe Languages PLUS is de ideale plek om jouw Engels te verbeteren en tegelijkertijd kun je genieten van al het mediterraanse wat Malta te bieden heeft, zoals zon, zee en strand!

Onze leraren zijn daarentegen 'native' speakers en in ons jongerenprogramma bieden wij een voltijds programma aan incl. vlucht, transferservice, activiteitenprogramma, verblijf en begeleiding! Je hoeft dus nergens meer over na te denken!

Bezienswaardigheden St. Paul's Bay

St. Paul's Bay dankt haar naam aan de apostel Paulus, die hier schipbreuk heeft geleden op zijn weg naar Rome. Vroeger was het een rustig vissersdorpje en inmiddels is het een populaire badplaats geworden. St. Paul's Bay heeft een mooie, levendige promenade, welke doorloopt tot in Bugibba, waar onze taalschool is gevestigd.

Tijdens deze jongerenreis ontdek je St. Paul's Bay, Bugibba en omgeving en de rest van het eiland. Denk bijvoorbeeld aan leuke excursies naar Golden Bay, de Blue Lagoon, Valletta en St. Julians.


Jongerenreis Engels op Malta St. Paul's Bay: Taalschool

Familiaire taalschool
Alle accommodaties op loopafstand
Residentie met zwembad
Op loopafstand van het strand

Onze taalschool ligt in het centrum van het toeristisch stadje Bugibba, in de gemeente St. Paul's Bay. Deze populaire bestemming ligt in het noorden van Malta op ongeveer 10 kilometer van de hoofdstad Valletta en op slechts 15 minuten loopafstand van het strand.

De kleine familiaire taalschool is gevestigd in een Maltese villa. Er zijn 9 klaslokalen met airco aanwezig, een studentenlounge en een leeshoek.

Begeleiding

Speciaal voor jou zijn er opgeleide, enthousiaste (Engelssprekende) begeleiders die fulltime tot je beschikking staan. Je kunt bij ze terecht met al je vragen en ze zorgen er voor dat je je geen moment verveelt! Mocht je een probleem hebben dan kun je altijd een beroep doen op je begeleider of docent(e). Natuurlijk mag je ook gewoon PLUS Taalreizen bellen of mailen.

Voor meer informatie over begeleiding, programma en huisregels, verwijzen we je naar de algemene informatie over jongerenreizen.

 

Onze school is officieel erkend door Feltom.


Jongerenreis Engels op Malta St. Paul's Bay: Taalcursus

Programma voor 13-17 jaar
's Morgens en/of 's middags les van maandag t/m vrijdag
Niveau: A1-B2
Certificaat van deelname na cursus

Je kunt kiezen uit twee taalcursussen: de standaard Engelse taalcursus van 4 groepslesuren per dag of de intensieve Engelse taalcursus van 6 lesuren per dag. De lessen zijn grappig, levendig en spelenderwijs gaat je Engels met sprongen vooruit. De docenten zijn enthousiast en de taalcursus wordt helemaal in het Engels gegeven. Het gaat erom dat je in korte tijd zo goed mogelijk Engels leert spreken en verstaan. Wees niet bang voor saaie grammaticalessen, deze worden in de taalcursus op een leuke manier verwerkt. Aan het einde van de taalcursus ontvang je een certificaat met het door jou behaalde niveau erop.

Voordat je op jongerenreis gaat, krijg je per e-mail een online test. De uitslag bepaalt op welk niveau en in welke klas je wordt ingedeeld. 

Hieronder lichten we de taalcursussen Engels toe:

Standaard taalcursus Engels
De standaard groepscursus Engels van 4 lesuren per dag biedt jongeren de perfecte balans tussen taalcursus en vakantie. Meestal vinden de lessen ’s morgens plaats, zodat je ’s middags veel tijd hebt om deel te nemen aan de leuke activiteiten. Ook kan het programma omgedraaid worden wanneer het druk op school is, zo begin je de dag met activiteiten en heb je les in de middag.

Intensieve taalcursus Engels
Wil je intensiever en serieuzer met de taal bezig zijn dan is een intensieve groepscursus van 6 lesuren per dag misschien iets voor jou. Met deze taalcursus krijg je in korte tijd nog sneller de taal onder de knie. Meestal vinden de lessen ’s morgens plaats en een deel van de middag. Bij de middaglessen ligt de nadruk op het verbeteren van de spreekvaardigheid. De georganiseerde activiteiten beginnen pas als deze taalcursus ‘s middags is afgelopen.

Marloes van der Lee (15)

Marloes verbeterde haar Engels op Malta, St Pauls Bay: ''Afgelopen zomer ben ik 2 weken naar St Pauls Bay op Malta geweest. Mijn 2 weken leken net 3 dagen en de tijd vloog voorbij! Waarom andere studenten via deze organisatie moeten boeken? Vanaf het moment dat ik boekte, werd ik goed geïnformeerd over wat ik kon verwachten. Maar ook toen ik er eenmaal was, was alles goed geregeld. Kortom ik heb een onvergetelijke taalreis gehad!''

>> Lees de volledige ervaring


Jongerenreis Engels op Malta St. Paul's Bay: Accommodatie

Accommodatie- mogelijkheden voor iedereen
Gastverblijf of residentie
Contact met de lokale bevolking
Gratis WiFi

Onze taalschool in St. Paul's Bay biedt twee mogelijkheden voor verblijf tijdens je jongerenreis. Beide accommodaties zijn georganiseerd op basis van volpension*. Het is de bedoeling dat je op zondag aankomt en op zaterdag na de taalcursus vertrekt. In St. Paul's Bay kun je kiezen uit de volgende accommodaties:

Gastverblijf
De gastverblijven bevinden zich op loopafstand van de school en geven je een kijkje in de Maltese levensstijl. Je deelt de woonkamer en badkamer in het gastverblijf en verblijft in een driepersoonskamer met andere internationale medecursisten. Ontbijt en diner nuttig je in het gastverblijf en voor de middag krijg je een lunchpakketje mee. Als je met een vriend/ familielid de kamer wilt delen, is dit op aanvraag mogelijk.

Residentie
De schoolresidentie ligt op 15 minuten loopafstand van de school en het strand. Het heeft een zwembad, restaurant en games ruimte. Er is gratis Wi-Fi en airconditioning aanwezig. De kamer heeft een badkamer, telefoon en tv. Je verblijft op basis van volpension* in een driepersoonskamer. Alle maaltijden worden in de residentie geserveerd. Als je met een vriend/ familielid de kamer wilt delen, is dit op aanvraag mogelijk.

Let op: volpension bestaat uit 3 maaltijden per dag, niet te verwarren met all-inclusive. Drankjes en tussendoortjes zijn er niet bij inbegrepen. Speciale dieetwensen op aanvraag en tegen toeslag.

Voor meer informatie over begeleiding, programma en huisregels, verwijzen we je naar de algemene informatie over jongerenreizen.


Jongerenreis Engels op Malta St. Paul's Bay: Activiteiten

Vrije tijd in St. Paul's Bay

★★★★★ Eten & Drinken

★★★★☆ Shopping

★★★★☆ Natuur & Recreatie

★★★★★ Zwemmen & Strand

★★★★☆ Cultuur

★★★★☆ Transport

Onze taalschool organiseert dagelijks na de taalcursus leuke activiteiten en excursies. Deze worden in het Engels gegeven. Zo beginnen de activiteiten meestal al op de eerste lesdag met een rondleiding en/of een ‘welcome party’. Daarnaast bezoek je samen met je medestudenten en begeleiders interessante plaatsen in de omgeving, maak je een boottocht, ga je bbq-en of film kijken, of doe je mee aan sporttoernooien. Samen met je nieuwe internationale vrienden en vriendinnen zul je je geen moment vervelen!

De activiteiten worden ’s middags en ’s avonds georganiseerd. In het weekend vinden er vaak excursies plaats onder begeleiding van een leraar. Per twee weken zijn er in ieder geval één dagexcursie en twee halve dagexcursies inclusief. Daarnaast zijn er elke dag wel gratis activiteiten als een welkomstfeest, museumbezoek, film, bezoek aan Valletta, beachvolleybal, games rond het zwembad etc. De avondactiviteiten vinden plaats op de campus. Op de vrije middagen en avonden worden er ook tegen betaling nog extra activiteiten en excursies aangeboden als een boottocht naar de Blue Lagoon of een BBQ op het strand. Alle activiteiten dragen er aan bij dat je internationale vrienden maakt en met de Engelse taal bezig blijft. Let op dat bij een 1-weekse reis de dagexcursie in het weekend vervalt en er slechts één halve dagexcursie inbegrepen is.

Je kunt er voor kiezen om je activiteiten uit te breiden en een intensief activiteitenprogramma bij je jongerenreis bij te boeken. Zo kun je ook deelnemen aan extra excursies waar je normaal gesproken extra voor dient te betalen ter plaatse, zoals Paintball, Waterpark en de Boat Party.

Voorbeeld activiteitenprogramma

MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdagZaterdagZondag
OchtendLessenLessenLessenLessenLessen(naar huis bij 1 wk)Extra: Gozo Tour
MiddagWelkomst- tourValletta Tour/ Bugibba BeachMalta Tour/ PaintballShopping/ KayakZumba/ WaterparkComino     CruiseExtra: Heart of Malta
AvondWelkomst- feestMovie NightInternational Student NightBoat PartyTaekwondo/ Night Walk
MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdagZaterdagZondag
OchtendWelkomst-
tour
Valletta Tour/ Bugibba BeachMalta Tour/ PaintballShopping/ KayakZumba/ Waterpark(naar huis bij 1 wk)Extra: Gozo Tour
MiddagLessenLessenLessenLessenLessenComino CruiseExtra: Heart of Malta
AvondWelkomst- feestMovie NightInternational Student NightBoat Party

Taekwondo/ Night Walk


Jongerenreis Engels op Malta St. Paul's Bay: Prijzen en data

Inbegrepen diensten

PLUS Taalreizen biedt je een compleet verzorgd pakket. Alles wat je nodig hebt voor een succesvolle taalreis is bij de prijs inbegrepen. Of aankomst, een geweldig vrijetijdsprogramma, evenals excursies, begeleiding, accommodatie, taalcursus, lesmateriaal en natuurlijk een ervaring van onschatbare waarde.

Onze inbegrepen diensten

Reizen

Vluchten zijn ten alle tijden inbegrepen in ons jongerenprogramma. Wij zoeken voor jou de goedkoopste vluchten met de beste vluchtverbinding.

Optioneel kun je een begeleide vlucht bijboeken: Een medewerker van PLUS Taalreizen zal je op de luchthaven ontmoeten. Je herkent hem of haar aan een teken of T-shirt. Het ontmoetingspunt is meestal direct bij de incheckbalie, maar het exacte ontmoetingspunt zal twee weken voor vertrek aan jou worden bekendgemaakt.

Hieronder vind je de prijzen en data voor de jongerenreizen in 2022 naar Malta St. Paul's Bay. De prijzen zijn per persoon in € en van toepassing op reizen met onderstaande startdata. Deze zijn inclusief vlucht, o.b.v. beschikbaarheid en onderhevig aan wijzigingen van tarieven en taxen van de luchtvaartmaatschappij.

Boek hier jouw jongerenreis:

Groepsvertrek vanuit Amsterdam

Op de volgende data worden er begeleide groepsvertrekken van Schiphol naar Malta georganiseerd:

17 juli + 31 juli + 7 augustus

Let op: op de terugvlucht vliegt er geen begeleiding mee. Uiteraard worden de studenten wel onder begeleiding naar het vliegveld in Malta gebracht. Groepsvertrek vindt plaats bij een minimum van 5 deelnemers, met een toeslag van € 50 p.p.

Neem voor meer informatie en de voorwaarden contact met ons op.

Exclusief

Toeslagen per week

  • Speciale dieetwensen € 70
    (vegetarisch, veganistisch, glutenvrij, etc.)
  • Fun Pack' intensief activiteitenprogramma € 70

Korting

Korting eigen vervoer v.v. € 280.

Minimaal aantal deelnemers

Voor deze reis geldt een minimum aantal van 4 deelnemers. Uit ervaring blijkt dat de reizen in het hoogseizoen vrijwel altijd doorgaan.

Visum

Voor verblijf in Malta is een visum niet vereist. Zorg er wel voor dat je een geldig paspoort of geldige identiteitskaart meeneemt.