Jongerenreis Engels op Malta: St. Paul's Bay

Engels leren onder palmbomen: dat is wat je zult ervaren tijdens een taalreis naar Malta! Onze taalschool is gevestigd aan de pittoreske St. Paul's Bay in het noorden van het eiland. Hier kun je genieten van een perfecte zomervakantie met zon, strand en zee en tegelijkertijd je Engelse taalvaardigheid verbeteren.

Gelegen in het Noorden van Malta

De mooiste kustdorpen van Malta met uitzonderlijke natuurlijke schoonheid en pitoreske  stranden

Bezienswaardig- heden

Malta National Aquarium, Buggiga Water Park, en deChurch of St Pauls Bonfire

Levendig vakantieoord

Leer Engels op een glorieus eiland met palmbomen en talloze stranden aan de Middellandse Zee

Taalschool in Bugibba

Bugibba was vroeger een vissersdorpje, maar is uitgegroeid tot één van de belangrijkste toeristencentra van het eiland

Malta: prachtig zandstrand en internationale studenten

Malta is het eiland van de eeuwige zon. Gelegen in het zuidelijkste puntje van Europa, tussen de kust van Noord-Afrika en Sicilië, is de archipel de ideale plek om het hele jaar door te genieten van taalreizen voor studenten bij warme temperaturen. Wat is er beter dan in een café te zitten met een glas Kinnie en de Maltese cultuur te ervaren? In Malta is zelfs woordenschat leren leuk - je kunt het doen op een palmboomstrand, op een dakterras of op een ligstoel naast het zwembad.

Je taalvakantiebestemming Buggiba aan de pittoreske baai genaamd St. Paul's Bay ligt in het noorden van het zonnige eiland en is ongeveer 10 kilometer verwijderd van de hoofdstad La Valletta. De badplaats staat bekend om zijn prachtige rotsplateaus en prachtige stranden. Over het algemeen heeft St. Paul's Bay zich de laatste jaren ontwikkeld tot een zeer levendig vakantiecentrum, dat perfect is voor ruimdenkende jongeren.

Tijdens deze jongerenreis ontdek je St. Paul's Bay, Bugibba en omgeving en de rest van het eiland. Denk bijvoorbeeld aan leuke excursies naar Golden Bay, de Blue Lagoon, Valletta en St. Julians.

Ben je ouder dan 18 jaar? Dan ben je misschien geïnteresseerd in onze taalcursussen in Malta voor volwassenen.

Waarom zijn taalcursussen voor jongeren in St. Paul's Bay de moeite waard?

Je leert Engels van gekwalificeerde moedertaalsprekers met onze jongeren taalreizen naar het mooie Maltese resort Paul's Bay en ontdekt tegelijkertijd het zonnige Mediterrane eiland Malta. Pas wat je leert direct toe in St. Paul's Bay. Een taalcursus in Paul's Bay is een investering in je toekomst en zal je voorzien van vele unieke ervaringen, nuttige lessen en nieuwe vriendschappen. Overtuig jezelf van de vele voordelen van een taalcursus in Malta!

Boek nu

Sprachcaffe Languages PLUS campus tour

Bekijk onze video, waarin wij jou meenemen op tour door onze prachtige campus op St. Julians, Malta! De campus van Sprachcaffe Languages PLUS is de ideale plek om jouw Engels te verbeteren en tegelijkertijd kun je genieten van al het mediterraanse wat Malta te bieden heeft, zoals zon, zee en strand!

Onze leraren zijn daarentegen 'native' speakers en in ons jongerenprogramma bieden wij een voltijds programma aan incl. vlucht, transferservice, activiteitenprogramma, verblijf en begeleiding! Je hoeft dus nergens meer over na te denken!


Jongerenreis Engels op Malta St. Paul's Bay: Taalschool

Hier in St. Paul's Bay zul je onze taalschool bezoeken in het centrum van Buggiba - een mooie en vrij levendige stad direct aan zee. Deze populaire bestemming ligt in het noorden van Malta op ongeveer 10 kilometer van de hoofdstad Valletta en op slechts 10 minuten loopafstand van het strand. Van de accomodatie naar de school is het slechts 6 minuten lopen.

De kleine familiaire taalschool is gevestigd in een Maltese villa. Er zijn 9 klaslokalen met airco aanwezig, een studentenlounge en een leeshoek. De heldere en vriendelijke sfeer creëert een aangename omgeving waarin het gemakkelijk is om te leren.

Je krijgt les van onze gekwalificeerde leraren in kleine groepen van maximaal 15 studenten om een optimaal leerresultaat te bereiken. De docenten zijn zeer gemotiveerd en enthousiast over hun werk. Ze spreken allemaal Engels op moedertaalniveau. Het lesmateriaal wordt uiteraard verstrekt voor de duur van de taalcursus.

Na schooltijd staat er een gevarieerd vrijetijdsprogramma op jou te wachten, waarbij je je zeker niet zult vervelen! Hier op het eiland zijn er zo veel mooie bezienswaardigheden te ontdekken!

Familiaire taalschool
Alle accommodaties op loopafstand
Residentie met zwembad
Op loopafstand van het strand

Begeleiding

Speciaal voor jou zijn er opgeleide, enthousiaste (Engelssprekende) begeleiders die fulltime tot je beschikking staan. Je kunt bij ze terecht met al je vragen en ze zorgen er voor dat je je geen moment verveelt! Mocht je een probleem hebben dan kun je altijd een beroep doen op je begeleider of docent(e). Natuurlijk mag je ook gewoon PLUS Taalreizen bellen of mailen.

  Onze school is officieel erkend door Feltom.

Jongerenreis Engels op Malta St. Paul's Bay: Taalcursus

Je kunt kiezen uit twee taalcursussen: de standaard Engelse taalcursus van 4 groepslesuren per dag of de intensieve Engelse taalcursus van 6 lesuren per dag. De lessen zijn grappig, levendig en spelenderwijs gaat je Engels met sprongen vooruit. De docenten zijn enthousiast en de taalcursus wordt helemaal in het Engels gegeven. Het gaat erom dat je in korte tijd zo goed mogelijk Engels leert spreken en verstaan. Wees niet bang voor saaie grammaticalessen, deze worden in de taalcursus op een leuke manier verwerkt. Aan het einde van de taalcursus ontvang je een certificaat met het door jou behaalde niveau erop.

Voordat je op jongerenreis gaat, krijg je per e-mail een online test. De uitslag bepaalt op welk niveau en in welke klas je wordt ingedeeld.

Programma voor 14-20 jaar
Standaard of intensieve cursus
Niveau: A1-B2
Certificaat van deelname na cursus

De taalcursus voor studenten vindt plaats van maandag tot vrijdag, alleen met regelmatige lessen Engels verinnerlijkt je immers wat je gedurende lange tijd geleerd hebt. Het aantal deelnemers in de leergroepen is beperkt tot een maximum van 15 studenten om effectief leren in de cursus Engels te garanderen. Het lesmateriaal wordt uiteraard ter beschikking gesteld voor de duur van de cursus.

Standaard Cursus

In de Standaard Cursus leer je Engels in 20 lessen van 45 minuten elk en een maximale groepsgrootte van 14 studenten. De minimumduur van de Standaard Cursus is 1 week.

Naar de Standaard Cursus »

Intensieve cursus

In de intensieve cursus leer je Engels in 30 lessen van 45 minuten elk en een maximale groepsgrootte van 14 studenten. De minimumduur van de Intensieve Cursus is 1 week.

Naar de Intensieve Cursus »

Om ervoor te zorgen dat je op maandagochtend geen tijd verliest en meteen met je lessen kan beginnen, sturen we je voor aanvang van je reis de link naar onze online test. Zo kunnen we je in de juiste taalcursus plaatsen op basis van je niveau, want als je te weinig of te veel uitdaging hebt, zal dat je leervorderingen vertragen. Je zult er versteld van staan hoe snel je in staat zal zijn in het Engels te communiceren!

Zodra je de cursus Engels met succes hebt afgerond, ontvang je van PLUS Taalreizen een certificaat van deelname, wat aangeeft dat je een taalcursus Engels aan onze taalschool in St. Paul's Bay, Malta hebt afgerond.

Marloes van der Lee (15)

Marloes verbeterde haar Engels op Malta, St Pauls Bay: ''Afgelopen zomer ben ik 2 weken naar St Pauls Bay op Malta geweest. Mijn 2 weken leken net 3 dagen en de tijd vloog voorbij! Waarom andere studenten via deze organisatie moeten boeken? Vanaf het moment dat ik boekte, werd ik goed geïnformeerd over wat ik kon verwachten. Maar ook toen ik er eenmaal was, was alles goed geregeld. Kortom ik heb een onvergetelijke taalreis gehad!''

>> Lees de volledige ervaring


Jongerenreis Engels op Malta St. Paul's Bay: Accommodatie

Accommodatie- mogelijkheden voor iedereen
Residentie
Contact met de lokale bevolking
Gratis WiFi

Onze taalschool in St. Paul's Bay biedt één mogelijkheid voor verblijf tijdens je jongerenreis. Deze accommodatie is georganiseerd op basis van volpension*. Het is de bedoeling dat je op zondag aankomt en op zaterdag na de taalcursus vertrekt. In St. Paul's Bay is de volgende accommodatie beschikbaar:

Residentie in Malta St. Pauls Bay

Wat je te wachten staat

In de residentie heb je alles wat je nodig hebt voor een geslaagde vakantie. Na je cursus Engels kun je ontspannen bij het zwembad en genieten van het panoramische uitzicht op zee. Het is trouwens niet ver lopen naar het zwembad. De residentie heeft ook een sauna, een fitnessruimte, een poolbar en een cafetaria. De school waar je Engelse cursus zal plaatsvinden ligt op slechts een paar minuten afstand. Studenten in de leeftijdsgroepen 13-14 en 15-17 delen meestal een kamer. Teamgenoten staan altijd klaar om je te ondersteunen.

In één oogopslag:

  • Tweepersoonskamer & driepersoonskamer
  • Volpension
  • Balkon
  • Eigen badkamer
  • Airconditioning in de kamer
  • TV, Wi-Fi, kluis

Let op: volpension bestaat uit 3 maaltijden per dag, niet te verwarren met all-inclusive. Drankjes en tussendoortjes zijn er niet bij inbegrepen.

Voor meer informatie over begeleiding, programma en huisregels, verwijzen we je naar de algemene informatie over jongerenreizen.


Jongerenreis Engels op Malta St. Paul's Bay: Activiteiten

Vrije tijd in St. Paul's Bay

★★★★★ Eten & Drinken

★★★★☆ Shopping

★★★★☆ Natuur & Recreatie

★★★★★ Zwemmen & Strand

★★★★☆ Cultuur

★★★★☆ Transport

Onze taalschool organiseert dagelijks na de taalcursus leuke activiteiten en excursies. Deze worden in het Engels gegeven. Zo beginnen de activiteiten meestal al op de eerste lesdag met een rondleiding en/of een ‘welcome party’. Daarnaast bezoek je samen met je medestudenten en begeleiders interessante plaatsen in de omgeving, maak je een boottocht, ga je bbq-en of film kijken, of doe je mee aan sporttoernooien. Samen met je nieuwe internationale vrienden en vriendinnen zul je je geen moment vervelen! De activiteiten worden ’s middags en ’s avonds georganiseerd. In het weekend vinden er vaak excursies plaats onder begeleiding van een leraar. Per twee weken zijn er in ieder geval één dagexcursie en twee halve dagexcursies inclusief. Daarnaast zijn er elke dag wel gratis activiteiten als een welkomstfeest, museumbezoek, film, bezoek aan Valletta, beachvolleybal, games rond het zwembad etc. De avondactiviteiten vinden plaats op de campus. Op de vrije middagen en avonden worden er ook tegen betaling nog extra activiteiten en excursies aangeboden als een boottocht naar de Blue Lagoon of een BBQ op het strand. Alle activiteiten dragen er aan bij dat je internationale vrienden maakt en met de Engelse taal bezig blijft. Let op dat bij een 1-weekse reis de dagexcursie in het weekend vervalt en er slechts één halve dagexcursie inbegrepen is. Je kunt er voor kiezen om je activiteiten uit te breiden en een intensief activiteitenprogramma bij je jongerenreis bij te boeken. Zo kun je ook deelnemen aan extra excursies waar je normaal gesproken extra voor dient te betalen ter plaatse, zoals Paintball, Waterpark en de Boat Party.

Voorbeeld activiteitenprogramma

Maandag

Ochtend:
Plaatsingstest & lessen

Middag:
Oriëntatie tour school en omgeving

Avond:
Volleybaltoernooi & welkomstfeest

Dinsdag

Ochtend:
Lessen

Middag:
Malta Experience*: ontdek de mooiste plekjes van Malta

Avond:
Voetbal en karaoke

Woensdag

Ochtend:
Lessen

Middag:
Nationaal Aquarium*

Avond:
Film avond (bioscoop)

Donderdag

Ochtend:
Lessen

Middag:
Excursie naar het strand van Golden Bay*

Avond:
Thema-avond (bijvoorbeeld "Pimp my Teamer")

Vrijdag

Ochtend:
Lessen

Middag:
Speurtocht in St. Julian's: zoek verborgen schatten

Avond:
Afscheidsfeest

Zaterdag

Dagtocht naar Gozo

Bij een verblijf van 2 weken of meer is een dagtocht inbegrepen!

↪ Vertrek bij 1-weekse jongerenreis

Zondag

Eilandentour door het hart van Malta

s Avonds:
Spelletjes avond

Nog meer plezier met het Intensief Fun Pack!

Met het ultieme Fun Pack intensief activiteitenprogramma heb je de mogelijkheid om aan meer excursies en activiteiten deel te nemen, zoals de dagtrip naar Comino. Dit pakket wordt aangeboden tegen een meerprijs van slechts 70 euro.

Zoals je ziet, valt er in Malta heel wat te beleven en te ontdekken. Alle verdere informatie over Malta is te vinden in onze uitgebreide reisgids.


Jongerenreis Engels op Malta St. Paul's Bay: Prijzen en data

Hieronder vind je de prijzen en data voor de jongerenreizen in 2022 naar Malta St. Paul's Bay. De prijzen zijn per persoon in € en van toepassing op reizen met onderstaande startdata. Deze zijn inclusief vlucht, o.b.v. beschikbaarheid en onderhevig aan wijzigingen van tarieven en taxen van de luchtvaartmaatschappij.

Deze cursussen zijn speciaal voor jongeren die geïnteresseerd zijn in talen en die hun vakantie willen gebruiken om hun Engelse taalvaardigheden te verbeteren en tegelijkertijd Malta te leren kennen.

Na de les kun je van alles doen met je klasgenoten - we hebben een uitgebreid vrijetijdsprogramma voor je bedacht. Je zult dus niet alleen Engels leren in de klas, maar je zult je taalvaardigheden ook daarna nog op de proef kunnen stellen. Je zult ook veel leren over de cultuur en de lokale bevolking van het eiland.

Je kunt kiezen uit verschillende accommodatiemogelijkheden en je krijgt volpension. Schrijf je nu in voor ons jongeren programma en kijk uit naar een avontuurlijke taalreis naar St. Paul's Bay! Ben je al 18? Dan kun je ook deelnemen aan onze programma's voor volwassenen!

Inbegrepen diensten

PLUS Taalreizen biedt je een compleet verzorgd pakket. Alles wat je nodig hebt voor een succesvolle taalreis is bij de prijs inbegrepen. Of aankomst, een geweldig vrijetijdsprogramma, evenals excursies, begeleiding, accommodatie, taalcursus, lesmateriaal en natuurlijk een ervaring van onschatbare waarde.

Onze inbegrepen diensten

Reizen

Wij zoeken voor jou de goedkoopste vluchten met de beste vluchtverbinding.

Optioneel kun je een begeleide vlucht bijboeken: Een medewerker van PLUS Taalreizen zal je op de luchthaven ontmoeten. Je herkent hem of haar aan een teken of T-shirt. Het ontmoetingspunt is meestal direct bij de incheckbalie, maar het exacte ontmoetingspunt zal twee weken voor vertrek aan jou worden bekendgemaakt.

Boek hier jouw jongerenreis:

Groepsvertrek vanuit Amsterdam

Op de volgende data worden er begeleide groepsvertrekken van Schiphol naar Malta georganiseerd:

-

Let op: op de terugvlucht vliegt er geen begeleiding mee. Uiteraard worden de studenten wel onder begeleiding naar het vliegveld in Malta gebracht. Groepsvertrek vindt plaats bij een minimum van 5 deelnemers, met een toeslag van € 50 p.p.

Neem voor meer informatie en de voorwaarden contact met ons op.

Unaccompanied Minor-service (UM-service)

Wordt er geen groepsvertrek georganiseerd en vind het kind of de ouders de reis een beetje spannend? (Bijvoorbeeld door de drukte op Schiphol). Dan kan er een UM-service worden geboekt bij AirMalta. Het kind krijgt dan begeleiding van het grond- en cabine personeel.

LET OP: Laat dit ons minimaal 48 uur voor de vlucht weten!! Anders kan deze dienst niet worden gegarandeerd. Vul dit formulier (zo ver dat kan) in en stuur naar info@plustaalreizen.nl. Betalingen gaan telefonisch bij AirMalta met creditcard. Lukt dit niet? neem contact op.

Exclusief

Toeslagen per week

  • Fun Pack' intensief activiteitenprogramma € 70

Seizoentoeslag

Voor de zomerperiode geldt een seizoenstoeslag die in de prijs wordt verrekend. Dit varieert per bestemming. Ook wordt in het voorseizoen al een seizoenstoeslag berekend!

Minimaal aantal deelnemers

Voor deze reis geldt een minimum aantal van 4 deelnemers. Uit ervaring blijkt dat de reizen in het hoogseizoen vrijwel altijd doorgaan.

Visum

Voor verblijf in Malta is een visum niet vereist. Zorg er wel voor dat je een geldig paspoort of geldige identiteitskaart meeneemt.