Jongerenreizen naar Peking

Welkom in het Rijk van het Midden! Peking is de hoofdstad van China en het politieke en culturele centrum van het land. Meer dan 13 miljoen mensen wonen hier. Met een taalreis naar Peking kun je snel taalvaardigheden opbouwen, omdat je de mogelijkheid krijgt om ook na de taallessen in het Chinees te communiceren.

Met een taalcursus in China kun je op vakantie gaan en tegelijkertijd effectief Chinees leren. Je zult je ook onderdompelen in een nieuwe cultuur - een taalreis die je je nog lang zult herinneren!

Tussen traditie en moderniteit in

Beijng is een stad die het stadsbeeld perfect China vertegenwoordigt: historisch diep ingeworteld en toch zo modern

Bezienswaardig- heden

Het plein van de 'Hemelse Vrede', de indrukwekkende tempels van Beijng, het Chinees Nationaal Museum, de 'Verboden Stad' en nog veel meer!

Betrouwbaarheid

Peking kan verwarrend zijn, vooral als je de tekens nog niet onder de knie hebt. Onze getrainde gidsen weten altijd wat ze moeten doen

Begeleiding op de vlucht

Wij begeleiden je graag op je vlucht, zodat je onbezorgd van jouw reis kunt genieten en Beijing kunt ontdekken

Peking is het centrum van de wereldhandel, maar heeft toch nog een zekere sfeer van mysterieuze en geheimzinnige oudheid. Door de Olympische Spelen van 2008 onderging de stad een aanzienlijke opknapbeurt: op veel plaatsen werden prachtige parken en tuinen aangelegd, waardoor de stad veranderde in een groene oase van rust.

Studenten tussen de 15 en 17 jaar worden begeleid en nemen deel aan onze vrijetijdsactiviteiten. Deelnemers van 18 tot 21 jaar kunnen een flexibel programma aanvragen: zij kunnen vrijwillig deelnemen aan de activiteiten van ons vrijetijdsprogramma die hen interesseren, maar zij zijn er niet aan gebonden. Meer informatie hierover kun je vinden in de sectie Taalcursussen voor Studenten 18+. Als je al ouder bent dan 21, bieden we ook taalcursussen in Peking voor volwassenen. Er is voor elk wat wils in ons ruime aanbod!

Onze cursussen Chinees voor jongeren in Peking

De Chinese lessen voor studenten aan onze taalschool in Peking beginnen om 9 uur 's ochtends en eindigen uiterlijk om 15 uur 's middags, afhankelijk van het type cursus. Zo blijft er voldoende tijd over om 's middags en 's avonds deel te nemen aan ons gevarieerde recreatieprogramma! Wij organiseren stadstours, excursies en allerlei andere spannende en leuke activiteiten voor jou. Je kunt er zeker van zijn dat je je nooit zult vervelen tijdens je cursus Chinees in Peking. Wij hebben het leerproces veranderd in een spontane en creatieve leerervaring. Dit zal je gemotiveerd houden om Chinees te leren en deze Chinese taal op lange termijn onder de knie te krijgen!

Om jouw taalcursus in Peking tot een compleet succes te maken, zijn er competente leraren nodig. Onze taalleraren zijn hooggekwalificeerde docenten die plezier hebben in en enthousiast zijn over hun werk en Chinees spreken op moedertaalniveau. Ze zijn ook vriendelijk en hebben altijd een open oor voor hun studenten. Om de juiste taalcursus in Peking voor uw niveau te vinden, kun je onze online Chinese test voor uw reis maken of direct in Peking op de eerste cursusdag.

Jouw verblijf op de middelbare school in China

Zijn een paar weken in Peking niet genoeg voor jou? Dan hebben we precies wat je zoekt: Met een high school verblijf in Peking zul je niet alleen je Chinese taalvaardigheden perfectioneren, maar kun je je ook volledig onderdompelen in de nieuwe cultuur. Voor een perfecte start neem je deel aan een oriëntatieseminar in Beijing. Meer informatie over je high school verblijf in China.

Waarom jij een taalreis naar Peking moet doen

Een taalreis Chinees heeft vele voordelen. Meer dan 1,2 miljard mensen in de wereld spreken Mandarijns en dit aantal neemt voortdurend toe. Chinees is een van de meest gebruikte talen ter wereld, en wordt steeds belangrijker, vooral in het zakenleven, en het is een fascinerend aspect op zich. Het is dan ook raadzaam om al op jonge leeftijd één van de talen van de toekomst te leren. Naast de taal zul je ook veel leren over de cultuur, mentaliteit en gastvrijheid van de Chinezen. Laat je onderdompelen in een wereld van bedwelmende geuren, verrukkelijke gerechten, een zee van mensen en de unieke, betekenisvolle kunst van het land, die gevormd is door zijn rijke geschiedenis. Met een taalreis naar Peking doe je waardevolle ervaring op, breid je je Chinese taalvaardigheden uit en zul je gewoon veel plezier beleven!


Onze taalschool in Peking

Centraal gelegen dichtbij de verborgen stad
Café en restaurant in het gebouw
Interactive Chinese cursus
Docenten zijn gekwalificeerde 'native speakers'
Van het bruisende nachtleven van de stad tot haar kleurrijke cultuur en ontzagwekkende geschiedenis, je zult merken dat je de oosterse wereld bewondert en leeft in echte Chinese stijl terwijl je geweldige herinneringen creëert en een taalvaardigheid perfectioneert die de deuren naar jouw toekomst zal openen. Absorbeer de schoonheid en charme van de oude tempels, ontdek onbekende smaken in de traditionele keuken en bezoek enkele van de wereldberoemde attracties van de stad, dit alles terwijl je geniet van de wereldberoemde Chinese gastvrijheid. Onze cursussen Chinees voor jongeren garanderen jou een spannende en efficiënte leerervaring terwijl je de schoonheid van jouw omgeving ontdekt. Ga op een reis die jou zal helpen jouw taaldoelen te bereiken en ontdek de fascinerende mix van Oost en West in Beijing. Van de adembenemende architectuur tot de rijkelijk groene parken en het prachtige tapijt van traditie en moderniteit, de stad Beijing is een unieke bestemming en de perfecte plek om jouw zintuigen te verwennen en de Chinese taal te leren.

Onze taalcursussen Chinees voor jongeren in Beijing

De Chinese lessen in onze taalschool in Peking beginnen om 9 uur 's ochtends. Hierdoor blijft er genoeg tijd over om deel te nemen aan ons gevarieerde activiteitenprogramma in de middag en avond. Verveling is zeker geen probleem in de klas, omdat we het stressvolle leerproces hebben veranderd in een spontane en creatieve leerervaring.

Programma voor 14-20 jaar
's Morgens en/of 's middags les van maandag t/m vrijdag
Niveau: A1-B2
Certificaat van deelname na cursus
Bovendien stellen wij je flexibel en up-to-date lesmateriaal ter beschikking waarmee je in de kortst mogelijke tijd grote vooruitgang kunt boeken. Omdat we vanaf het begin vrijuit communiceren in de klas, zul je de taal snel en op lange termijn onder de knie krijgen.

Onze taalcursus Chinees voor jongeren

Standaardcursus

20 lessen elke les duurt 45min. (15 lessen per week)
Minimale duur 1 week
Groepsgrootte 13 max. 15

 

Een doeltreffende taalcursus voor studenten heeft deskundige leraren nodig. Onze taaldocenten zijn allemaal hooggekwalificeerde docenten die leuk en enthousiast zijn en Chinees spreken op moedertaalniveau. Daarnaast zijn ze vriendelijk en hebben ze altijd een open oor voor hun studenten.

Om de juiste taalcursus voor uw niveau te vinden, kun je ofwel onze online Chinese test maken voor jouw reis of direct in Peking op de eerste dag van de cursus.

Lexia kwam vanuit Frankrijk voor de tweede keer naar Beijing om Chinees te leren. Zij waardeerde vooral de goede ligging van de school, de geweldige leraren en de activiteiten.

 

Valeriya is blij dat ze PLUS Taalreizen heeft gekozen voor haar cursus Chinees in Peking. Ze genoot echt van de lessen en waardeerde de goed georganiseerde excursies.

 

Itzelle beveelt PLUS Taalreizen Beijing aan aan iedereen die Chinees wil leren en de schoonheid van de stad wil ervaren. Ze vond de plaatsen die ze bezocht ook mooi.

Onze jongeren accommodatie in Beijing

Accommodatie- mogelijkheden voor iedereen
Residentie
Contact met de lokale bevolking
Gratis WiFi

Onze taalschool in Peking biedt residentie aan. De accommodatie is beschikbaar van zondag t/m zaterdag (een dag voor- en na aanvang van de taalcursus). Wil je een extra nacht bijboeken, dan is dit altijd op aanvraag. In Peking kun je kiezen uit de volgende accommodaties:

Residentie: Je verblijft in een aangenaam hostel op ongeveer 15 minuten loopafstand van de school. Een ideale accommodatie om andere studenten te ontmoeten, gelegen op loopafstand van vele voorzieningen zoals supermarkten, restaurants en winkeltjes. In het hostel is een bar/ restaurant, wasserette, tv lounge en internethoek aanwezig. Je kunt kiezen om in een eenpersoonskamer met eigen badkamer te verblijven of in een tweepersoonskamer met en-suite badkamer. Het verblijf is op basis van logies. Een tweepersoonskamer is alleen mogelijk bij gezamelijke boeking.

Hotel 2/3 sterren: Wil je wat meer luxe? Ga dan voor de hotel optie. De keuze is uit een twee- of éénpersoonskamer. Het beschikt over verschillende faciliteiten, zoals een en-suite badkamer, koelkast, tv, en meer. Een tweepersoonskamer is alleen mogelijk bij gezamelijke boeking. Het verblijf is op basis van logies. Halfpension is bij te boeken voor een meerprijs van 110 euro per week.

Residentie
Tweepersoonskamer of gedeelde kamer
Volpension
10-15 min lopen
Badkamer en suite

Door in onze residentie te verblijven, zal jouw talenkennis vanzelf verbeteren en zal je veel vertrouwen krijgen in de nieuwe taal! Onze moderne residentie is centraal gelegen - je kunt in slechts 10 minuten op school zijn!

Een internethoek, een tv-lounge en een restaurant nodigen je uit om te ontspannen. Ontbijt en avondeten worden in de residentie geserveerd, een warme lunch is op school te verkrijgen; tijdens een excursie dineren de studenten in een restaurant in de buurt van de excursiebestemming.

Je kunt ook jouw was doen in de residentie. Een schoonmaakdienst voor de kamers is inbegrepen.


Activiteitenprogramma in Peking

Vrije tijd in Peking

★★★★☆ Eten & Drinken

★★★★☆ Shopping

★★★★☆ Natuur & Recreatie

★★★★☆ Winkelen

★★★★★ Cultuur

★★★★☆ Transport

Na jouw Chinese lessen wacht je bijna elke middag of avond een gevarieerd vrijetijdsprogramma. Want naast de  taalcursus, de accommodatie en de bestemming, is het vooral de vrije tijd met je vrienden die je het langst zal bijblijven en die van een jouw taalreis een onvergetelijke ervaring maakt!

Ons vrijetijdsprogramma

Een groot deel van ons vrijetijdsprogramma biedt jou de mogelijkheid om de stad Beijing echt te leren kennen.  Bijvoorbeeld door een rondleiding door de 'Verboden Stad'.

Je bezoekt prachtig aangelegde parken en tuinen, ziet Peking bij nacht of wandelt door de winkelstraten van de stad waar je prachtige souvenirs zult vinden. We geven je ook een spannend inzicht in Tai Chi, het Chinese schaduwboksen. De internationale feesten, sportwedstrijden en quizavonden die door jouw begeleiders worden georganiseerd, mag je niet missen. De fun-factor staat bovenaan de lijst! Bezienswaardigheden zoals de Chinese Muur, de Biyun Tempel, het Zomerpaleis of Xiang Shan worden bezocht tijdens excursies van een hele of halve dag.

De tabel hieronder dient als voorbeeldweek voor een selectie van interessante activiteiten. Je taalschool in Beijing zal je informeren over de exacte actuele vrijetijdsactiviteiten tijdens je taalstudiereis.   Kom naar Peking en ontdek de ontelbare bezienswaardigheden en de fascinerende cultuur van China! Je kunt een eerste indruk krijgen van het land, de bezienswaardigheden en de speciale kenmerken in onze duidelijke reisgids.
Maandag

's ochtends:
Taalniveautest en lessen

's middags:
Oriëntatietour

's avonds:
Welcomstfeestje

Dinsdag

's ochtends:
Lessen

's middags:
Tai Chi les*

's avonds:
Tafelvoetbal

Woensdag

's ochtends:
Lessen

's middags:
Capital Museum

's avonds:
Wangfujing Shopping Excursie*

Donderdag

's ochtends:
Lessen

's middags:
Excursie naar de Lama Tempel*

's avonds:

Gesprek onder een kopje thee of koffie*

Vrijdag

's ochtends:
Lessen

's middags:
Pearl Market

's avonds:
Afscheidsfeest

Zaterdag

Excursie naar de Chinese Muur van China

(of naar het Olympisch Park*)

Bij minimum verblijf van 2 weken, een dag excursie inclusief!

Zondag

Vrije dag

*Even meer plezier: Intensief activiteitenprogramma

Met het ultieme Instensive Leasure Fun Pakket heb je de mogelijkheid om aan twee keer zoveel excursies en activiteiten deel te nemen, zoals een bezoek aan de Lama Tempel of een Thai Chi les. Dit pakket wordt aangeboden tegen een betaling van slechts 90 euro.


Prijzen en data - Taalcursus Peking

Inbegrepen diensten

PLUS Taalreizen biedt je een compleet verzorgd pakket. Alles wat je nodig hebt voor een succesvolle taalreis is bij de prijs inbegrepen. Of aankomst, een geweldig vrijetijdsprogramma, evenals excursies, begeleiding, accommodatie, taalcursus, lesmateriaal en natuurlijk een ervaring van onschatbare waarde.

Onze inbegrepen diensten

Reizen

Vluchten zijn ten alle tijden inbegrepen in ons jongerenprogramma. Wij zoeken voor jou de goedkoopste vluchten met de beste vluchtverbinding.

Optioneel kun je een begeleide vlucht bijboeken: Een medewerker van PLUS Taalreizen zal je op de luchthaven ontmoeten. Je herkent hem of haar aan een teken of T-shirt. Het ontmoetingspunt is meestal direct bij de incheckbalie, maar het exacte ontmoetingspunt zal twee weken voor vertrek aan jou worden bekendgemaakt.

Gebruik jouw vakantie voor een taalreis en neem deel aan het populaire U20-programma van PLUS Taalreizen! Leer Chinees met jouw medestudenten in Beijing en dompel jezelf onder in de vreemde cultuur. Onze U20-cursussen bieden u de kans om een vakantie met een opleiding te combineren. Jouw creativiteit, jouw kennis van vreemde talen en jouw vermogen om in een team te werken zullen professioneel worden opgeleid en gestimuleerd. Je hebt ook de mogelijkheid om na de les deel te nemen aan ons gevarieerde vrijetijdsprogramma en diverse excursies.

Onze taaldocenten zijn allemaal hooggekwalificeerd en gemotiveerd om jou en jouw medestudenten op een leuke en vrijblijvende manier de Chinese taal te leren. Als je problemen hebt, zijn ze altijd beschikbaar om te helpen. Tijdens jouw taalreis in Peking woon je in een residentie en krijgt je volpension.

Schrijf je in voor ons U20 programma en dompel jezelf onder in de Chinese taal en cultuur! Ben je al 18? Dan kunt je ook deelnemen aan onze taalstudiereizen voor volwassenen!

Hieronder vind je de prijzen en data voor de jongerenreizen in 2024 naar Peking. De prijzen zijn per persoon in € en van toepassing op reizen met onderstaande data.

Boek nu jouw jongerenreis: