'Multi destination' pakket

Ben je net klaar met je studie en weet je nog niet wat je na de middelbare school moet doen? Heb je nog een paar maanden voordat je aan de universiteit begint en heb je een passie voor reizen en nieuwe bestemmingen ontdekken? Een tussenjaar, een academisch jaar in het buitenland of minimaal 3 maanden of een academisch semester met PLUS Taalreizen is de beste manier om je talenkennis op te krikken! Reis verschillende bestemmingen af tijdens je tussenjaar met een taalcursus op verschillende locaties!

Voor- en nadelen tussenjaar

Kan jij niet kiezen naar welke bestemmingen je wilt reizen? Dan is ons 'multi destination' pakket miscchien iets voor jou! Stel jouw eigen taalreis volledig zelf volledig samen en bezoek meerdere bestemmingen gedurende je tussenjaar! Een tussenjaar in het buitenland zit vol voordelen en is de perfecte gelegenheid om van een taalkundige onderdompeling te genieten. Door een langlopend tussenjaar te nemen, kun je je verder verdiepen en vloeiend een tweede taal leren. Kun je je voorstellen dat je tweetalig bent? Nou ... wat is een betere manier om zo'n niveau van taalkundige welsprekendheid te bereiken dan een paar maanden door te brengen op een taalreis in het buitenland om meer wereldwijde ervaringen op te doen, terwijl je jouw geest stimuleert door een nieuwe taal te leren met ons unieke PLUS Taalreizen cursusaanbod? Heb je bijvoorbeeld altijd al Spaans willen leren? Ga de uitdaging aan en begin in onze taalschool in Barcelona en eindig jouw taalreis in Havana. Je kunt nieuwe en onbekende dingen uitproberen, reizen, deelnemen aan het tussenjaarprogramma dat je in staat zal stellen met succes de taal te leren die je altijd al hebt willen spreken en schrijven, de wereld verkennen, mensen van over de hele wereld ontmoeten en prachtige ervaringen opdoen.

Volledige onderdompeling in de taal

 Een taalonderdompeling in het buitenland zal je persoonlijk en professioneel verrijken.

Werkgelegenheidsgroei

  Een internationale ervaring zal je toekomst een boost geven en je meer zelfvertrouwen geven

Investering gegarandeerd

 Een langer taalverblijf in het buitenland is een investering die je een grotere taalbeheersing en een beter taalniveau zal opleveren.

Reizen zonder grenzen

 Talenkennis geeft je de kans om nieuwe bestemmingen te ontdekken doordat je met de plaatselijke bevolking kunt communiceren en hun cultuur en gewoonten kunt begrijpen.

Internationaal erkend diploma

Wil je een langere tijd op taalreis en vind je het prettig om naar een doel toe te werken? Dan is een examencursus iets voor jou. Gedurende een langere periode werk je samen met een groep internationale studenten toe naar het maken van een internationaal erkend examen. Wanneer je slaagt, ontvang je een officieel diploma! Een diploma staat niet alleen goed op je CV maar kan ook nodig zijn voor het volgen van een opleiding of wanneer je in het buitenland wilt gaan werken.

Examencursussen zijn beschikbaar in verschillende talen en op meerdere bestemmingen. Houd er rekening mee dat voor examencursussen specifieke startdata gelden in verband met de examens.

Waar kun je je tussenjaar in het buitenland doen?

Doe dit jaar mee aan het tussenjaarprogramma van PLUS Taalreizen en ontwerp je lange-termijn taalcursus op basis van jouw wensen en jouw ideeën. Kies uit 7 talen en 30 PLUS bestemmingen over de hele wereld en wij helpen jou de reis van jouw leven te maken!

Tussenjaar in het Engels

Een tussenjaar in Engeland, Malta, Canada of de VS

Meer info »
Tussenjaar in het Frans

Neem een tussenjaar in Frankrijk, Marokko of Canada

Meer info »
Tussenjaar in het Duits

Verbeter jouw Duitse taalvaardigheid in het buitenland

Meer info »
Tussenjaar in het Spaans

Geniet van de zon in Malaga, Barcelona of Havana

Meer info »
Tussenjaar in het Italiaans

Waarom neem je niet de tijd voor jezelf en leer je Italiaans?

Meer info »
Tussenjaar in het Chinees

Ontdek een exotisch land door de taal van de toekomst te leren

Meer info »
Tussenjaar in het Arabisch

Trek er een lange tijd voor uit om in het Arabisch te beginnen

Meer info »
Examencursu-ssen

Verrijk jezelf door een internationaal erkend certificaat te behalen!

Meer info »

Wat te doen tijdens een tussenjaar?

Je weet nog steeds niet wat je na je middelbare school wilt gaan doen? Je studie zit erop en je wilt op avontuur in het buitenland? Je wilt een vreemde taal leren en die zo lang mogelijk oefenen? Een tussenjaar met PLUS Taalreizen geeft je de kans om deze maanden vrij te gebruiken om je talenkennis te verrijken! Er zijn bijna geen beperkingen wat betreft de manier waarop je dit taaljaar kunt doorbrengen. Op uw reis met PLUS Taalreizen kun je helemaal zelf bepalen hoe lang je wilt blijven, welke taal je wilt leren en in welk land je het wilt leren. Creëer jouw ideale verblijf in het buitenland terwijl je jouw taaldoel bereikt, helemaal volgens jouw wensen.

Wat houdt een tussenjaar met PLUS Taalreizen in?

Wat zijn de voordelen van een tussenjaar in het buitenland met PLUS Taalreizen? In tegenstelling tot onze meer algemeen aangeboden standaard- en intensieve cursussen, is de tussenjaar-cursus gespreid over een veel langere periode. De lange termijn cursussen van PLUS Taalreizen brengen mensen samen die een nieuwe taal willen leren (of verbeteren) en willen reizen en het onbekende willen ontdekken. Natuurlijk kun je zelf het aantal uren kiezen dat je de taal wilt leren. De standaardcursus omvat 4 lessen per dag en de intensieve cursus omvat 6 lessen per dag, die elk 45 minuten duren in beide soorten cursussen. De lessen vinden plaats van maandag tot vrijdag, zodat je jouw tijd vrij kunt indelen. De weekends zijn ook vrij. Als je nog niet weet wat je wilt doen, kun je, als je er eenmaal bent, met ons mee op excursies. Je vindt cursussen voor alle taalniveaus en -vaardigheden in ons programma, dat cursussen van A1 tot C2 omvat (C1 en C2 zijn alleen beschikbaar in sommige bestemmingen). Voordat je aan jouw reis begint, zullen wij jou vragen deel te nemen aan een taal niveautest om te bepalen welk type cursus het beste bij jouw kennis en behoeften past om ervoor te zorgen dat jouw vooruitgang passend is. Onze taalcursussen voor het tussenjaar in het buitenland zijn permanent beschikbaar, dus je bent niet gebonden aan bepaalde boekingsperiodes of kortere data.

Alle informatie binnen handbereik

Helemaal gratis, maar nog veel informatiever: alle talen, bestemmingen, taalcursussen, accommodatie en nog veel meer in de actuele catalogus.

Bestel nu jouw gratis catalogus!

Waarom zou je een tussenjaar nemen?

Een tussenjaar nemen voor of tijdens de universiteit is een geweldige kans om te ontdekken wat je in je toekomst wilt doen. Terwijl u een nieuwe taal leert, zult u persoonlijk verrijkt worden door internationale vriendschappen en de ervaring van het leven in een vreemd land waar u een leven moet opbouwen. Een ervaring in het buitenland zal je ruimdenkender maken door het ontdekken van culturele verschillen en gewoonten die anders zijn dan de jouwe. Een tussenjaar in het buitenland zal je de moed geven om nieuwe uitdagingen en onbekende avonturen aan te gaan in gastvrije landen. Dit alles zal een investering voor de toekomst zijn, aangezien u een taal zult kunnen beheersen en het zal een impuls geven aan uw professionele carrière. De cursus is ideaal voor al diegenen die een diepere en voortdurende studie van de taal willen bereiken, een land willen ontdekken, alsook voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het afleggen van officiële taalexamens om een taalcertificaat te behalen. Wonen in het buitenland levert je alleen maar voordelen op en als je nadelen vindt aan een tussenjaar in het buitenland, vertel ze ons dan, want wij hebben ze niet gevonden.

Heb je advies nodig over hoe je je tussenjaar organiseert?