2 weken vanaf €2.660

Inbegrepen: vlucht, transfer, accommodatie en maaltijden (indien van toepassing), taalcursus, plaatsingstest en certificaat.

Alle aanbiedingen »

Engels leren in Amerika: Boston

Taalreizen naar Boston

Historische en culturele bezienswaardigheden
Een prachtig landsschap
Taalschool in het centrum

Boston is één van Amerika’s oudste en rijkste steden. De stad is gesticht in 1630 en haar historische wortels zijn nog steeds zichtbaar in de oude architectuur. Boston staat bij velen bekend als het Athene van Amerika omdat er vele hogescholen en universiteiten zijn gevestigd, waaronder de beroemde Harvard University. Bijna de helft van de bevolking van Boston is student. Dit maakt de stad dan ook een aantrekkelijke bestemming voor iedereen die in Amerika een taalcursus Engels wilt volgen!

Bezienswaardigheden Boston

Het wordt vaak gezegd dat Boston meer op een Europese dan op een Amerikaanse stad lijkt, omdat je er naast de moderne wolkenkrabbers nog 400-jaar oude kerken vindt. De stad heeft een rijke historie en veel aantrekkelijke bezienswaardigheden. Wil je snel de stad en zijn geschiedenis beter leren kennen volg dan de Freedom Trail, een looproute van ongeveer 4 kilometer die de belangrijkste bezienswaardigheden in Boston verbindt. 

Boston is een belangrijk cultureel centrum. Het Boston Symphony Orchestra en Boston Ballet zijn wereldberoemd. Ook vind je in de stad diverse interessante musea, waaronder het Museum of Fine Arts en het Isabelle Stewart Gardner Museum. Ook het Museum of Science, een van de beste wetenschapsmusea ter wereld, is zeker een bezoek waard.

Sporten in Boston
De inwoners van Boston zijn zeer toegewijde sportfans. Wanneer je in Boston bent is een bezoekje aan Fenway Park dan ook een must. Fenway Park is het stadion van het beroemde honkbalteam ‘Boston Red Sox’. Het stadion dat in 1912 werd gebouwd is de oudste honkbalstadion in de Verenigde Staten. 

Taalreizen naar Boston voor volwassenen en studenten

Ervaar de Engelse taal met andere gelijkgestemden van over de hele wereld.

Volwassenenreis naar Boston

Taalreizen naar Boston voor jongeren & scholieren

Taalreizen naar Boston voor jongeren in de leeftijd van 14 tot 21 jaar.

Jongerenreis naar Boston


Engels leren in Boston: Taalschool

Taalschool Languages PLUS

Studentenstad

Bijna de helft van de bevolking in Boston is student

Persoonlijke aandacht

Kleine taalschool met veel ruimte voor persoonlijke aandacht

TOEFL examencursus

De taakschool biedt een TOEFL examencursus aan

Jongerenreis

Jongerenreis onder de 18 jaar mogelijk

De taalschool bevindt zich bij Faneuil Hall Marketplace, in het centrum van de stad. De marktplaats is gevuld met verschillende eettentjes, winkels en restaurants. De school ligt op loopafstand van Old South Meeting House, King's Chapel en de Boston Harbor. Winkelen kun je in het nabijgelegen Downtown Crossing. Daarnaast worden er regelmatig evenementen georganiseerd. De taalschool is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer.

Er zijn 13 klaslokalen aanwezig, een computerruimte en studieruimte. Studenten kunnen gebruik maken van gratis WiFi in het gehele gebouw.

 

Onze school is officieel erkend door ACCET.


Engels leren in Boston: Taalcursus

Taalcursus Engels

Minimale leeftijd van 18 jaar*
's Morgens en/of 's middags les van maandag t/m vrijdag
Maximaal 14 studenten per klas
Certificaat van deelname na cursus

Voorafgaand aan de taalcursus wordt er een online niveautest afgenomen. Op basis van de resultaten van deze test word je vervolgens ingedeeld bij andere studenten met ongeveer hetzelfde niveau. Onze taalschool in Boston biedt de volgende Engelse taalcursussen aan:

Standaard / Intensieve taalcursus Engels*
De standaard groepscursus Engels van 4 lesuren per dag biedt studenten de perfecte balans tussen taaltraining en vrije tijd. Wil je intensiever met de taal bezig zijn dan is een intensieve groepscursus van 6 lesuren misschien iets voor jou.

Standaard Plus taalcursus Engels
De standaard groepscursus Engels van 20 lesuren gecombineerd met 4 workshops per week. De thema's van de workshops zijn verschillend waaronder communicatieve vaardigheden, presenteren, etc.

Privélessen Engels
De snelste en meest intensieve manier om Engels te leren is door het volgen van privélessen. Het voordeel van privélessen is dat deze kunnen worden aangepast aan de interesses en behoeften van de student. Bovendien kun je elk moment met deze taalcursus starten. Je kunt kiezen voor privélessen van 2 of 4 lesuren per dag. Over het algemeen vinden de privélessen 's middags plaats.

TOEFL examencursus Engels
Het is op onze taalschool in Boston ook mogelijk om je voor te bereiden op het internationaal erkende TOEFL examen Engels. Dit is vooral van belang wanneer je wilt gaan studeren of werken in Amerika of Canada. Deze cursus is op aanvraag.

*Kies je voor een intensieve cursus van 6 lesuren per dag of verblijf je langer dan 90 dagen, dan dien je een (studenten)visum aan te vragen. Check http://visumdienst.com/ voor meer informatie.


Engels leren in Boston: Accommodatie

Accommodatie in Boston

Maximaal 40 minuten reistijd
Gastverblijf of residentie
Contact met de lokale bevolking
Internationale medestudenten

Onze taalschool in Boston biedt diverse accommodaties aan. De accommodatie is beschikbaar van zondag t/m zaterdag (een dag voor- en na aanvang van de cursus). Wil je een extra nacht bijboeken, dan is dit altijd op aanvraag. In Boston kun je verblijven bij een gastgezin:

Gastverblijf
De Amerikaanse gastverblijven zijn vriendelijk en gastvrij. Als je kiest voor een gastverblijf, is dit een goede manier om je Engels te oefenen. Je slaapt in een éénpersoonskamer en deelt de woon- en badkamer. Je verblijf is op basis van halfpension (ontbijt en diner), ook kun je er voor kiezen om op basis van volpension te boeken. De meeste gastverblijven bevinden zich op ongeveer 40 minuten reisafstand van de school.

Residentie
In de residentie in Boston verblijf je samen met zowel andere internationale medestudenten, alsook college- en universiteitsstudenten en eventueel toeristen. De appartementen bestaan uit verschillende slaapkamers, een keuken, woonkamer en badkamer. Tevens kun je in het appartement gratis gebruik maken van WiFi. Je kunt verblijven op een 1-persoonskamer of een kamer delen met een internationale medestudent of universiteitsstudent. Verder beschikt de residentie over een wasruimte. De reistijd naar school bedraagt ongeveer 25 minuten.

In de reisinformatie die je voor vertrek ontvangt, geven we je tips over hoe je het beste van vliegveld of station naar de school/accommodatie kunt gaan.
Het is ook mogelijk om je eigen accommodatie te regelen en bij ons alleen de cursus te boeken.


Engels leren in Boston: Activiteiten

Vrije tijd in Boston

★★★★★ Eten & Drinken

★★★★★ Shopping

★★★★☆ Natuur & Recreatie

★★★☆☆ Zwemmen & Strand

★★★★★ Cultuur

★★★★★ Transport

De taalschool ligt in het centrum van Boston en is dus een perfect uitgangspunt om zelf de stad te ontdekken. Daarnaast organiseert de taalschool vaak ook enkele activiteiten. De meeste activiteiten zijn gratis maar voor sommige activiteiten wordt een extra vergoeding gevraagd. Het aanbod hangt af van het seizoen en het aantal studenten. Voorbeelden van activiteiten zijn een stadstour, een Harvard University tour, bowlen, schaatsen, Engelse filmavonden, feesten, het bijwonen van een sportevenement, internationale diners en lunches of een excursie naar bijv. Rhode Island, State House of New York.

Boston en omgeving
Het is natuurlijk ook mogelijk om zelf Boston en omgeving te verkennen. Een bezoekje aan de schiereilanden Cape Cod, Martha’s Vineyard en Nantucket zijn zeker aan te raden. Natuurliefhebbers reizen af naar de indrukwekkende Berkshire Mountains. Hier kun je heerlijk wandelen maar ook verschillende water- en wintersporten beoefenen. Is Boston niet genoeg voor je dan kun je altijd de trein naar New York pakken, een treinrit naar de Big Apple duurt ongeveer 4 uur.  


Engels leren in Boston: Prijzen en data

Inbegrepen

Taalcurcus Engels
Accommodatie
Niveautest en certificaat
Georganiseerde activiteiten

Hieronder vind je de data en prijzen voor je taalreis naar Boston. Houd er rekening mee dat er, afhankelijk van de vertrekdatum, andere prijzen gelden in verband met seizoenstoeslagen. Zie de tabel voor de prijzen.

De prijzen zijn per persoon in € en van toepassing op boekingen tot 31 december 2022, met reizen t/m 31 maart 2023.

Optioneel bij te boeken bij jouw taalreis:

Het is mogelijk om vluchten, transfers en overige extra's via ons bij te boeken.

Boek hier jouw taalreis:

Cursusmateriaal

Cursusmateriaal (uitleen): $ 10/week uitleen, $ 80 borg, ter plaatse te betalen.

Seizoentoeslag

Voor de zomerperiode geldt een seizoenstoeslag die in de prijs wordt verrekend. Dit varieert per bestemming.

Visum

Je hebt geen visum nodig wanneer je tot 90 dagen een cursus van 4 lesuren per dag volgt. Wel dien je een ESTA formulier in te vullen. Voor verdere informatie over dit formulier of het aanvragen hiervan kun je terecht op https://esta.cbp.dhs.gov/. Ga je langer dan 90 dagen of kies je voor de cursus van 6 lesuren per dag, dien je wel een (studenten)visum aan te vragen. Check de website van Visumdienst voor meer informatie: http://visumdienst.com/.