2 weken vanaf €1.690

Inbegrepen: vlucht, transfer, accommodatie en maaltijden (indien van toepassing), taalcursus, plaatsingstest en certificaat.

Alle aanbiedingen »

Engels leren in Amerika: Los Angeles

Taalreis Los Angeles

Levendige multiculturele stad
Perfecte locatie van de taalschool
Vele bezienswaardigheden

Los Angeles is de grootste stad van Californië en de op één na grootste stad van Amerika. De stad ligt dichtbij stranden, berggebieden, woestijnen en wereldberoemde themaparken zoals Universal Studios, Disneyland en Legoland. In en rondom Los Angeles is altijd wel wat te beleven! LA staat vooral bekend om strand, zon, films en beroemdheden, maar de stad biedt reizigers ook musea van wereldklasse, theaters, muziek en vele sport- en culturele evenementen. Dit maakt Los Angeles de ideale plek om een taalcursus Engels te volgen!

Bezienswaardigheden Los Angeles

Los Angeles is een multiculturele stad met een groot recreatieaanbod. Bovendien is het klimaat er zeer aangenaam. In en rondom de stad zijn er veel pretparken die je kunt bezoeken. Ook vind je er prachtige, wereldberoemde bezienswaardigheden en stranden zoals Santa Monica Beach, Venice Beach en Hermosa Beach.

Wanneer je in de City of Angels bent kun je een bezoekje aan de wereldberoemde wijken Hollywood en Beverly Hills natuurlijk niet overslaan. Wandel over de met sterren bezaaide straten en de Walk of Fame en bezoek de plaatsen waar je favoriete films zijn opgenomen. Breng ook zeker een bezoekje aan Rodeo Drive of de Sunset Boulevard, bekend om de vele boetiekjes, winkels, restaurants en nachtclubs.

Sporten in Los Angeles
LA is de thuisbasis van enkele beroemde professionele sportteams, er vinden daarom ook regelmatig sportevenementen plaats. Ga je liever zelf sporten dan zul je erg tevreden zijn met het overweldigende aanbod aan sportfaciliteiten. Surfen is erg populair in Los Angeles, maar het zijn niet enkel watersporten die je kunt beoefenen. Dankzij de goede ligging van de stad zijn er veel mogelijkheden op sportgebied zoals skiën, hiken, golfen en diverse watersporten.

Taalreizen naar Los Angeles voor volwassenen en studenten

Ervaar de Engelse taal met andere gelijkgestemden van over de hele wereld.

Volwassenenreis naar Los Angeles

Taalreizen naar Los Angeles voor jongeren & scholieren

Taalreizen naar Los Angeles voor jongeren in de leeftijd van 14 tot 21 jaar.

Jongerenreis naar Los Angeles


Engels leren in Los Angeles: Taalschool

Taalschool Languages PLUS

Centraal gelegen

Taalschool centraal gelegen in een veiligewijk, vlakbij Redondo- en Hermosa Beach

Loopafstand

Sommmige gastgezinnen wonen op slechts 10 minuten loopafstand van de school

Jongerenreis

Jongerenreis onder de 18 mogelijk

De taalschool is gelegen in Torrance, één van de veiligste wijken van Los Angeles. Het onlangs gerenoveerde schoolgebouw is gevestigd op de tweede etage van winkelcentrum ‘Village del Amo’. De taalschool ligt op loopafstand van Hermosa Beach en Redondo Beach.

De taalschool heeft 11 klaslokalen, 9 lokalen voor groepslessen en 2 voor privélessen. Ook is er een computerlokaal en WiFi in het hele schoolgebouw. Daarnaast is er een studieruimte, bibliotheek en buitenterras.

 

Onze school is officieel erkend door ACCET.


Engels leren in Los Angeles: Taalcursus

Taalcursus Engels

Minimale leeftijd van 18 jaar
's Morgens en/of 's middags les van maandag t/m vrijdag
Maximaal 14 studenten per klas
Certificaat van deelname na cursus

Voorafgaand aan de taalcursus wordt er een online niveautest afgenomen. Op basis van de resultaten van deze test word je vervolgens ingedeeld bij andere studenten met ongeveer hetzelfde niveau. Onze taalschool in Los Angeles biedt de volgende Engelse taalcursussen aan:

Standaard / Intensieve taalcursus Engels*
De standaard groepscursus Engels van 4 lesuren per dag biedt studenten de perfecte balans tussen de taalcursus en vrije tijd. Wil je intensiever met de taal bezig zijn dan is een intensieve groepscursusvan 6 lesuren misschien iets voor jou. 

Standaard Plus taalcursus Engels
De standaard groepscursus Engels van 20 lesuren gecombineerd met 4 workshops per week. De thema's van de workshops zijn verschillend waaronder communicatieve vaardigheden, presenteren, etc.

Privélessen Engels
De snelste en meest intensieve manier om Engels te leren is door het volgen van privélessen. Het voordeel van privélessen is dat deze kunnen worden aangepast aan de interesses en behoeften van de student. Bovendien kun je elk moment met deze taalcursus starten. Je kunt kiezen voor privélessen van 2 of 4 lesuren per dag. Over het algemeen vinden de privélessen 's middags plaats.

TOEFL examencursus Engels
Het is op onze taalschool in Orange County ook op aanvraag mogelijk om je voor te bereiden op het TOEFL examen Engels. Dit is vooral van belang wanneer je wilt gaan studeren of werken in Amerika of Canada.

*Kies je voor een intensieve cursus van 6 lesuren per dag of verblijf je langer dan 90 dagen, dan dien je een (studenten)visum aan te vragen. Check http://visumdienst.com/ voor meer informatie.


Engels leren in Los Angeles: Accommodatie

Accommodatie in Los Angeles

Maximaal 50 minuten reistijd
Gastverblijf
Maak kennis met de Amerikaanse levensstijl
Internationale medestudenten

Onze taalschool in Los Angeles biedt diverse accommodaties aan. De accommodatie is beschikbaar van zondag t/m zaterdag (een dag voor- en na aanvang van de taalcursus). Wil je een extra nacht bijboeken, dan is dit altijd op aanvraag. In Los Angeles kun je kiezen voor een gastverblijf:

Gastverblijf
Overnachten bij een gastverblijf is een leuke manier om de Amerikaanse levensstijl te ontdekken. De gastverblijven zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Houd er rekening mee dat je ongeveer 30-45 minuten met het OV dient te reizen van het gastverblijf naar de taalschool. Je kunt er voor kiezen om op basis van halfpension of volpension te boeken. Er is altijd een wasmachine aanwezig waar je gratis gebruik van kunt maken. Telefoon- en internetgebruik gaan in overleg met het gastverblijf.

In de reisinformatie die je voor vertrek ontvangt, geven we je tips over hoe je het beste van vliegveld of station naar de school/accommodatie kunt gaan.
Het is ook mogelijk om je eigen accommodatie te regelen en bij ons alleen de cursus te boeken.


Engels leren in Los Angeles: Activiteiten

Vrije tijd in Los Angeles

★★★★★ Eten & Drinken

★★★★★ Shopping

★★★☆☆ Natuur & Recreatie

★★★★★ Zwemmen & Strand

★★★☆☆ Cultuur

★★★★☆ Transport

De taalschool ligt op een centrale locatie vlakbij het strand, een perfecte plek om na de lessen even bij te komen of te gaan sporten. De taalschool organiseert vaak ook enkele activiteiten. Sommige activiteiten zijn gratis, voor andere activiteiten wordt een extra vergoeding gevraagd. Het aanbod hangt af van het seizoen en het aantal studenten. Voorbeelden van activiteiten zijn een stadstour, excursies naar musea, Hollywood, Manhattan Beach pier, Pacific Park en de Botanical Gardens. Maar ook sportactiviteiten zoals bowlen, schaatsen en volleyballen. ’s Avonds organiseert de school soms Amerikaanse filmavonden, feesten en diners. Je hoeft je dus geen moment te vervelen!
Bij voldoende aanmeldingen wordt er in het weekend een excursie georganiseerd. Denk hierbij aan een weekendtrip naar San Francisco.

Los Angeles en omgeving
Los Angeles is omringd door de San Gabriel Mountains, Angeles National Forest en de Santa Monica Mountains. Met zoveel mooie natuurgebieden in de buurt kun je gemakkelijk een korte dag- of weekendtrip plannen. Houd je van watersporten dan kun je o.a. terecht aan de wereldberoemde zandstranden Hermosa Beach, Laguna Beach, Venice Beach, Redondo Beach en Long Beach.

Bovendien zijn er in en rondom de stad genoeg recreatiegebieden te vinden waar je je de hele dag kunt vermaken. Het aanbod aan culturele- en sportevenementen, concerten, winkels en bezienswaardigheden is enorm, dus er zijn genoeg mogelijkheden om je Engels te oefenen! 


Engels leren in Los Angeles: Prijzen en data

Inbegrepen

Taalcurcus Engels
Accommodatie
Niveautest en certificaat
Georganiseerde activiteiten

Hieronder vind je de data en prijzen voor je taalreis naar Los Angeles. Houd er rekening mee dat er, afhankelijk van de vertrekdatum, andere prijzen gelden in verband met seizoenstoeslagen. Zie de tabel voor de prijzen.

De prijzen zijn per persoon in € en van toepassing op boekingen tot 1 december 2022, met reizen t/m 31 maart 2023.

Optioneel bij te boeken bij jouw taalreis:

Het is mogelijk om vluchten, transfers en overige extra's via ons bij te boeken.

Boek hier jouw taalreis:

Cursusmateriaal

Cursusmateriaal (uitleen): $ 10/week uitleen, $ 80 borg ter plaatse te betalen.

Seizoentoeslag

Voor de zomerperiode geldt een seizoenstoeslag die in de prijs wordt verrekend. Dit varieert per bestemming.

Visum

Je hebt geen visum nodig wanneer je tot 90 dagen een cursus van 4 lesuren per dag volgt. Wel dien je een ESTA formulier in te vullen. Voor verdere informatie over dit formulier of het aanvragen hiervan kun je terecht op https://esta.cbp.dhs.gov/. Ga je langer dan 90 dagen of kies je voor de cursus van 6 lesuren per dag, dien je wel een (studenten)visum aan te vragen. Check de website van Visumdienst voor meer informatie: http://visumdienst.com/.