Examencursussen

Wil je een internationaal erkend diploma halen? Geef je dan op voor één van onze examencursussen. Je kunt een examencursus volgen in de talen Engels, Spaans, Frans, Italiaans en Duits. De taalschool bereidt je gedurende een langere periode voor op het maken van officieel examen. Samen met je internationale medestudenten verbeter je jouw taalvaardigheden en maak je oefenexamens. De examencursussen duren vaak 4 tot 12 weken. Slaag je? Dan ontvang je een internationaal erkend diploma.
Niet alleen is een examencursus in het buitenland een onvergetelijke ervaring, het internationale diploma is een waardevolle aanvulling op je CV. Kies voor één van de volgende examencursussen:

Taalcertificaten in één oogopslag

Engelse certificaten

De belangrijkste taalcertificaten zijn de Cambridge-certificaten (bijvoorbeeld Cambridge Assessment English), TOEFL en IELTS.

Naar de Engelse certificaten

Spaanse certificaten

Het belangrijkste Spaanse diploma is DELE (Diplomas de Español como Lengua Extranjera).

Naar het Spaanse certificaat

Frans certificaat

Het belangrijkste Frans examen is het DELF-certificaat (diplôme d'études en langue française).

Naar het Franse certificaat

Duits certificaten

De belangrijkste examens Duits zijn TestDAF (Test Deutsch als Fremdsprache) of het TELC-examen Deutsch B1.

Naar de Duitse certificaten

Voorbereiding voor een taalcertificaat

PLUS Taalreizen biedt speciale cursussen aan ter voorbereiding op erkende taalcertificaten. U kunt zich voorbereiden op het Cambridge Certificate (B2 First, CAE), IELTS, TOEFL, DELE, TestDAF en TELC met PLUS Taalreizen. De gemiddelde duur van deze cursussen is 12 weken. Om aan deze cursussen te kunnen deelnemen, moet u al een goede voorkennis van de desbetreffende taal hebben.

B2 First was eerder bekend als het FCE examen.

In 20 lesuren per week werkt u aan mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden. De nadruk ligt op het begrijpen van grammatica. Voor een speciale voorbereiding zullen onze docenten u aan de hand van voorbeelden en oefeningen wegwijs maken in de procedure en de structuur van het desbetreffende examen.

Het officiële certificaat bevestigt uw deelname aan één van onze examencursussen en documenteert op objectieve wijze uw kennis van de desbetreffende vreemde taal. Het kan dus het doorslaggevende voordeel zijn als onderdeel van uw CV wanneer u solliciteert naar een studie of een arbeidsplaats. De taalcertificaten worden door veel buitenlandse universiteiten en werkgevers erkend.

Structuur van de voorbereidende cursussen

Uw luistervaardigheid wordt verbeterd aan de hand van gebruikte teksten. Onze leraren zullen je technieken leren om informatie op te nemen. Wanneer u informatie doorgeeft, zult u meer zelfvertrouwen en zelfverzekerdheid krijgen. Het begrijpen van grammaticale contexten is ook een van de aandachtspunten die onze docenten intensief bevorderen met behulp van de modernste materialen.

  • Cursusduur: ca. 12 weken
  • Lessen: 20 of 30 lessen per week speciale examenvoorbereiding
  • Minimumleeftijd: 16 jaar (jonger dan 18 jaar met toestemming van de ouders)

Een deel van de wekelijkse taallessen wordt gebruikt voor specifieke voorbereiding op het gekozen examen. Onze docenten zullen u aan de hand van voorbeelden en oefeningen wegwijs maken in de procedure en de structuur van elk examen. Het precieze programma kan variëren afhankelijk van de student, de docent en het type cursus. Profiteer van ons allround-zorgeloos pakket en concentreer u volledig op de voorbereiding op het komende taalexamen. Onze taalreizen omvatten talrijke andere diensten naast de geboekte voorbereidingscursus.

Taalreizen met taalcertificaat

Bereid u voor op uw certificaat tijdens een taalstudiereis in een ontspannen sfeer met andere gelijkgestemden. Dompel jezelf onder in de taal en verbeter je taalvaardigheden de klok rond - je zult de Engelse taal beleven.

Taalreizen voor taalcertificaten

Online taalcursussen met certificaat

Bereid je online voor op je taalcertificaat vanuit het comfort van je eigen huis. U verbetert uw taalniveau in kleine online groepen samen met andere gelijkgestemden en uw leraar en bent zo optimaal voorbereid op uw taalexamen.

Online taalcertificaat

Heb je nog vragen of individueel advies nodig?

Wij staan altijd vriendelijk en deskundig tot jou beschikking!

Neem contact met ons op