2 weken vanaf 4.170

Inclusief: vlucht en transfer, standaard taalcursus, accommodatie o.b.v. volpension, activiteiten, excursies, begeleiding van een teamer.

Alle aanbiedingen

Jongerenreis Engels in Amerika: Los Angeles

Los Angeles, de stad waar veel filmsterren wonen, is gelegen in de staat Californië aan de westkust van Amerika. De City of Angels staat bekend om zon, zee, filmstudio's en natuurlijk Hollywood. Los Angeles is een populaire bestemming voor toeristen doordat er veel te doen is. Zo kun je lekker zonnen op het strand, over de Walk of Fame lopen of naar verscheidene themaparken als Universal Studios en Disneyland. Ontdek deze beroemde stad tijdens een taalcursus Engels!

In het hart van 'The Westcoast'

Los Angeles is de grootste stad in Californië en de op één na grootste stad in de Verenigde Staten met meer dan 18 miljoen inwoners

Bezienswaardig- heden

L.A. biedt gemakkelijke toegang tot bekendste bezienswaardigheden van Zuid-Californië, zoals Disneyland, Six Flags, Magic Mountain en Palm Springs

'The City of Angels'

Waarom wordt L.A. de 'City of Angels' genoemd? Los Angeles betekent 'de engelen' in het Spaans!

Stad van de kunst

Bezoek de wereldberoemde diverse kunstgalerijen en kunstgerichte evenementen die plaatsvinden op Hermosa- en Malibu Beach

Bezienswaardigheden Los Angeles

In Los Angeles zal je je zeker niet vervelen. Het is een multiculturele stad met een groot recreatieaanbod. Het klimaat is erg aangenaam, waardoor de stranden als Santa Monica Beach, Venice Beach en Hermosa Beach druk bezocht zijn. Daarnaast zat heeft Los Angeles veel mogelijkheden op sportgebied, voornamelijk surfen is er er populair. 

Los Angeles staat bekend als de stad van de filmsterren, dus een bezoekje aan de beroemde wijken Hollywood en Beverly Hills is zeker de moeite waard. Hier vind je enorme villa's van vele beroemdheden. In Hollywood wandel je over de met sterren bezaaide straten en de Walk of Fame en kan in de Universal Studios kun je zien waar jouw favoriete films zijn opgenomen. In en rondom de stad zijn er bovendien veel pretparken die je kunt bezoeken.

Jouw middelbare school verblijf in de VS

Zijn een paar weken in het zonnige Los Angeles niet genoeg voor je? Dan hebben we precies wat je zoekt: Met een high school verblijf in Los Angeles kun je in één semester je Engelse vaardigheden perfectioneren en tegelijkertijd genieten van het leven in de Golden State. Meer informatie over jouw verblijf op de middelbare school in de VS

Waarom zijn taalcursussen voor jongeren in Los Angeles de moeite waard?

Onze taalreizen naar Los Angeles zijn een heel bijzondere ervaring: leer Engels van gekwalificeerde leraren en ontdek tegelijkertijd één van de mooiste kusten en leukste steden van de VS. Geniet van de levendigheid en sereniteit van Los Angeles! Taalcursussen voor jongeren in Los Angeles zijn een investering in je toekomst en leveren je tegelijkertijd veel unieke ervaringen en nieuwe vriendschappen op. Overtuig jezelf van onze unieke taalcursussen voor studenten in Los Angeles! Als je ouder bent dan 21 jaar, kun je ook onze taalcursussen voor volwassenen in Los Angeles boeken.

Boek nu


Jongerenreis Engels in Los Angeles: Taalschool

Onze taalschool is gelegen in Torrance, één van de veiligste wijken van Los Angeles. Het gerenoveerde schoolgebouw is gevestigd op de tweede etage van winkelcentrum 'Village del Amo'. De taalschool ligt op korte afstand van Hermosa Beach en Redondo Beach.

De taalschool heeft 11 klaslokalen, een computerlokaal en er is WiFi in het hele schoolgebouw. Daarnaast is er een studieruimte, bibliotheek en buitenterras aanwezig.

Vlakbij Redondo- en Hermosa Beach
Internationale klasgenoten
Veel ruimte voor persoonlijke aandacht
30 minuten van 'Downtown L.A.'

Begeleiding

Speciaal voor jou zijn er opgeleide, enthousiaste (Engelssprekende) begeleiders die fulltime tot je beschikking staan. Je kunt bij ze terecht met al je vragen en ze zorgen er voor dat je je geen moment verveelt! Mocht je een probleem hebben dan kun je altijd een beroep doen op je begeleider of docent(e). Natuurlijk mag je ook gewoon PLUS Taalreizen bellen of mailen.


Jongerenreis Engels in Los Angeles: Taalcursus

Programma voor 14-21 jaar
's Morgens en/of 's middags les van maandag t/m vrijdag
Niveau: A1-C1
Certificaat van deelname na cursus

Tijdens de jongerenreis in Los Angeles volg je een Engelse taalcursus van 4 lesuren per dag. De taalcursus wordt geheel in het Engels gegeven, zodat je meteen in het Engels moet communiceren. De taallessen zijn leuk en interactief. De docenten zijn ervaren en zijn daarnaast bevoegd om les te geven aan studenten voor wie Engels niet de moedertaal is. Alle onderdelen van de Engelse taal komen aan bod.

Voor vertrek maak je een online niveautest. Op basis van de resultaten van deze test word je vervolgens ingedeeld op het juiste niveau en in de juiste klas. Aan het einde van je taalcursus ontvang je een certificaat met het behaalde niveau erop.

Hieronder lichten we de taalcursus toe:

Standaard taalcursus Engels
De standaard groepscursus Engels van 4 lesuren per dag biedt jongeren de perfecte balans tussen taalcursus en vakantie. In Los Angeles vinden de lessen ’s morgens of ’s middags plaats. De indeling ontvang je op de eerste lesdag. Afhankelijk hiervan vinden op het andere dagdeel de activiteiten en excursies plaats.

Standaard Plus taalcursus Engels
De standaard groepscursus Engels van 20 lesuren gecombineerd met 4 workshops per week. De thema's van de workshops zijn verschillend waaronder communicatieve vaardigheden, presenteren, etc.


Jongerenreis Engels in Los Angeles: Accommodatie

Accommodatie- mogelijkheden voor iedereen
Gastverblijf of residentie
Contact met de lokale bevolking
Gratis WiFi

Tijdens de jongerenreis verblijf je bij een Amerikaans gastverblijf, op basis van volpension*. Het is een leuke manier om je Engels te oefenen en van de American way of life te proeven. Het is de bedoeling dat je op zondag arriveert en zaterdag vertrekt (één dag voor- en na aanvang van de taalcursus).

Gastverblijf
De gastverblijven zijn met zorg geselecteerd en ontvangen vaak al jaren internationale jongeren van de taalschool. Het dagelijks contact in het gastverblijf zorgt ervoor dat je je Engels kunt blijven oefenen. Je verblijft in een éénpersoonskamer. Als je met een vriend(in)/ familielid de kamer wilt delen, is dit op aanvraag mogelijk. De gastverblijven bevinden zich op 45 tot 60 minuten reisafstand van de taalschool.

Residentie
Kies je voor een verblijf in de residentie, dan verblijf je samen met andere studenten in dezelfde accommodatie. Je deelt de kamer met een medestudent van hetzelfde geslacht en ongeveer dezelfde leeftijd, maar van een andere nationaliteit. Per 2-persoonskamer is er een eigen keuken, badkamer en er is gratis WiFi. Op aanvraag zijn er ook 1-persoonskamers beschikbaar. De residentie is op ongeveer 10 minuten loopafstand van de school gelegen.

* Let op: volpension bestaat uit 3 maaltijden per dag, niet te verwarren met all-inclusive. Drankjes en tussendoortjes zijn er niet bij inbegrepen. Speciale dieetwensen op aanvraag en tegen toeslag.

Voor meer informatie over begeleiding, programma en huisregels, verwijzen we je naar de algemene informatie over jongerenreizen.


Jongerenreis Engels in Los Angeles: Activiteiten

Vrije tijd in Los Angeles

★★★★★ Eten & Drinken

★★★★★ Shopping

★★★☆☆ Natuur & Recreatie

★★★★★ Zwemmen & Strand

★★★★☆ Cultuur

★★★★☆ Transport

Onze taalschool organiseert dagelijks na de taalcursus leuke activiteiten en excursies. Deze worden in het Engels gegeven. Dit is een goede manier om je medecursisten te leren kennen, je Engels te oefenen en wat van de stad en omgeving te zien! Op de eerste lesdag is er vaak een rondleiding en/of een ‘welcome party’. Daarnaast worden er ’s middags sociale activiteiten georganiseerd als een stadstour, bezoek aan musea of een filmavond. Samen met je nieuwe internationale vrienden en vriendinnen zul je je geen moment vervelen!

Per twee weken zijn er bovendien één dagexcursie en twee halve dagexcursies inclusief. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een bezoek aan Hollywood, een pretpark of een dagje naar het strand. Alle activiteiten dragen er aan bij dat je internationale vrienden maakt en met de Engelse taal bezig blijft. Let op dat bij een 1-weekse reis de dagexcursie in het weekend vervalt en er slechts één halve dagexcursie inbegrepen is.

Dagtrip naar Universal Studios

Universal Studios Hollywood was het eerste Universal Studios themapark. De studio's zijn verdeeld in twee gebieden - de Upper Lot en de Lower Lot. Beide zijn verbonden door een enorme roltrapstructuur die verschillende niveaus verbindt.
Bijvoorbeeld, in de Upper Lot is The Simpsons Ride (een rit simulatie door een 3D Simpsons film), Shrek 4D, en de Special Effects Stage (een show die de speciale effecten in de film demonstreert). In de Lower Lot is Transformers the Ride 3D (een rit op een rijsimulator met 3D-bril), Revenge of the Mummy (een achtbaanrit in het donker en Jurassic Park - The Ride (gethematiseerde boottocht langs dinosaurus animatronics).

De reis kost 270€ en de heen- en terugreis zijn inbegrepen.

Dagtrip naar Disneyland

Disneyland is een amusementsoord gelegen in Anaheim. Het bestaat uit twee themaparken: Disneyland Park en Disney California Adventure. Er zijn ook drie hotels op het terrein, evenals een winkel-, eet- en amusementscomplex dat bekend staat als Disney Downtown. Beleef een onvergetelijke dag met Mickey, Minnie & Co!

De excursie kost €270 en vervoer heen en terug is inbegrepen.

Voorbeeld activiteitenprogramma

Maandag

Ochtend:
Plaatsingstest & taallessen

Middag:
Oriëntatie tour

Avond:
Welkomstfeest

Dinsdag

Ochtend:
Lessen

Middag:
Vrije middag

Avond:
Vrije avond

Woensdag

Ochtend:
Lessen

Middag:
Torrance Marktplaats

Avond:
Vrije avond

Donderdag

Ochtend:
Lessen

Middag:
Sport in het park

Avond:
Vrije avond

Vrijdag

Ochtend:
Lessen

Middag:
Vrije middag

Avond:
Afscheidsfeest

Zaterdag

Excursie Six Flags bij minimum verblijf van 2 weken

↪ Vertrek bij 1-weekse jongerenreis

Zondag

Aankomst

Nog meer plezier met het Intensief Fun Pack!

Met het Fun Pack intensief activiteitenprogramma heb je de mogelijkheid om deel te nemen aan tweemaal zoveel excursies en activiteiten. Dit pakket kun je bijboeken tegen een meerprijs van € 150 per week. Zo kun je ook deelnemen aan extra excursies waar je normaal gesproken ter plaatse extra voor dient te betalen.

In Los Angeles is er veel te beleven. Een overzicht van de belangrijkste bezienswaardigheden en alles wat de moeite waard is om te weten over de VS vind je in onze reisgids.


Jongerenreis Engels in Los Angeles: Prijzen en data

Inbegrepen diensten

PLUS Taalreizen biedt je een compleet verzorgd pakket. Alles wat je nodig hebt voor een succesvolle taalreis is bij de prijs inbegrepen. Of aankomst, een geweldig vrijetijdsprogramma, evenals excursies, begeleiding, accommodatie, taalcursus, lesmateriaal en natuurlijk een ervaring van onschatbare waarde.

Onze inbegrepen diensten

Reizen

Wij zoeken voor jou de goedkoopste vluchten met de beste vluchtverbinding.

Optioneel kun je een begeleide vlucht bijboeken: Een medewerker van PLUS Taalreizen zal je op de luchthaven ontmoeten. Je herkent hem of haar aan een teken of T-shirt. Het ontmoetingspunt is meestal direct bij de incheckbalie, maar het exacte ontmoetingspunt zal twee weken voor vertrek aan jou worden bekendgemaakt.

Hieronder vind je de prijzen en data voor de jongerenreizen in 2022 naar Los Angeles. De prijzen zijn per persoon in € en van toepassing op reizen met onderstaande startdata. Deze zijn inclusief vlucht, o.b.v. beschikbaarheid en onderhevig aan wijzigingen van tarieven en taxen van de luchtvaartmaatschappij.

Boek hier jouw jongerenreis:

Exclusief

 • Reis- en annuleringsverzekering
 • Eventuele extra te ondernemen excursies en activiteiten
 • Openbaar vervoer ter plaatse (met uitzondering van excursies)
 • Zakgeld

Toeslag per week

 • Speciale dieetwensen € 70
  (vegetarisch, veganistisch, glutenvrij, etc.)
 • Fun Pack' intensief activiteitenprogramma € 150
 • Full-day trip Universal Studios € 270
 • Full-day trip Disneyland € 270
 • Full-day trip Six Flags € 65
 • Unaccompanied Minor service luchtvaartmaatschappij + taalschool (verplicht t/m 14 jaar)*

Seizoentoeslag

Voor de zomerperiode geldt een seizoenstoeslag die in de prijs wordt verrekend. Dit varieert per bestemming.

Minimaal aantal deelnemers

Voor deze reis geldt een minimum aantal van 4 deelnemers. Uit ervaring blijkt dat de reizen in het hoogseizoen vrijwel altijd doorgaan.

Visum

Voor verblijf in Amerika is een visum niet vereist. Wel dien je een ESTA formulier in te vullen. Voor verdere informatie over dit formulier of het aanvragen hiervan kun je terecht op https://esta.cbp.dhs.gov/. Zorg er wel voor dat je een geldig paspoort of geldige identiteitskaart meeneemt.

* Belangrijke informatie omtrent vluchten bij KLM

Met de Unaccompanied Minor-service weet je zeker dat jouw kind veilig alleen op reis kan. Deze service is verplicht voor kinderen tot en met 14 jaar die alleen reizen. Voor vertrek en bij aankomst begeleidt het KLM-personeel, of personeel ingehuurd door KLM, jouw kind tijdens het in- en uitstappen, ook in het geval van eventuele vertraging. En tijdens de vlucht houdt het cabinepersoneel een extra oogje in het zeil.

Wanneer u uw kind naar de luchthaven brengt voor vertrek, moet u een geldig identiteitsbewijs meenemen voor zowel u als uw kind. Daarnaast dient u 4 ingevulde, ondertekende en uitgeprinte exemplaren mee te nemen van het formulier met de gegevens van de personen die uw kind komt brengen en ophalen. Meer informatie kunt u vinden op de volgende link: Meer informatie over de Unaccompanied Minor-service.

Voor gedetailleerde informatie over de Unaccompanied Minor-service kunt u contact met ons opnemen.