2 weken vanaf €4.705

Inclusief: vlucht en transfer, standaard taalcursus, accommodatie o.b.v. volpension, activiteiten, excursies, begeleiding van een teamer.

Alle aanbiedingen

Jongerenreis Engels in Amerika: New York

New York, ook wel bekend als de Big Apple, is de stad die nooit slaapt. Zeven dagen per week, 24 uur per dag is er iets te beleven in de grootste stad van Amerika. New York ligt aan de oostkust van Amerika en is gesitueerd op drie grote eilanden: Manhattan, Staten Island en Western Long Island. Manhattan is het hart van New York. Het Vrijheidsbeeld, de gele taxi's en de wolkenkrabbers herkent iedereen van televisie. Ontdek deze wereldstad nu met eigen ogen tijdens een jongerenreis Engels in New York!

Groot stadsleven

Met 8,4 miljoen inwoners in New York één van de grootste steden ter wereld. Spring in de drukte en geniet van het leven in de stad!

Bezienswaardig- heden

Times Square, Vrijheidsbeeld, Brooklyn Bridge, Empire State Buildling, China Town, 5th Avenue - er zijn eindeloos veel dingen te ontdekken!

Begeleid programma

Zo'n grote stad kan overweldigend zijn. Onze ervaren raadgevers kennen de weg en zullen je helpen de weg te vinden.

Taalschool hartje Manhattan

Gelegen vlak naast Battery Park, kunt u naar alle bezienswaardigheden en leren in het midden van de indrukwekkende skyline!

Bezienswaardigheden New York

In deze miljoenenstad vind je vele beroemde bezienswaardigheden. Houd je van cultuur, winkelen of lekker eten? Alles is hier te vinden, in deze stad verveel je je nooit. Shoppen op Fifth Avenue, skaten in Central Park, wandelen in China Town of het Vrijheidsbeeld bezoeken. Vergeet natuurlijk ook het felverlichte Times Square niet! Geniet van een prachtig uitzicht over de stad vanaf de hoogste verdieping van het Empire State Building of het Top of the Rock Observation Deck op de 70e verdieping van Rockefeller Plaza!
Broadway Musicals als Cats, the Phantom of the Opera of Lion King zijn wereldberoemd. De stad heeft ook vele restaurants en cafés. Omdat de eetcultuur van New York erg beïnvloed is door zijn immigranten, is het aanbod van restaurants heel gevarieerd.

Parken en stranden
New York City heeft vele parken en stranden. Het in Manhattan gelegen Central Park is het meest bezochte park in de Verenigde Staten. Dit park wordt ook wel gezien als het hart van de stad! In Central Park is altijd wel wat te doen, je vindt er onder andere een aantal meren, lange wandelpaden, twee schaatsbanen, verschillende vijvers, een wildpark en enkele grasvelden.

Jouw middelbare school verblijf in de VS

Zijn een paar weken in het levendige New York niet genoeg voor je? Dan hebben we precies wat je zoekt: Met een high school verblijf in New York kun je in één semester je Engelse vaardigheden perfectioneren en tegelijkertijd genieten van het leven in de stad die nooit slaapt. Meer informatie over jouw verblijf op de middelbare school in de VS

Waarom Engels leren in New York City?

Open de deur naar oneindig veel mogelijkheden als je Engels leert en het wonder van New York City ervaart. Een cursus Engels in New York City is een unieke ervaring die je zal achterlaten met geweldige herinneringen, levenslange vriendschappen en een gevoel van onafhankelijkheid waar elke jong volwassene naar hunkert. Investeer in je toekomst terwijl je de vele ongelooflijke attracties ervaart, de Engelse taal leert en mensen ontmoet van over de hele wereld. Avontuur is gegarandeerd in NYC.

Boek nu


Jongerenreis Engels in New York: Taalschool

Onze taalschool bevindt zich in het zuiden van Manhattan, in het financiële centrum van New York en dichtbij Battery Park. Vanuit het gebouw heb je goed zicht op het Vrijheidsbeeld. Het dichtsbijzijnde metrostation vind je op 5 minuten loopafstand van de taalschool. Ook Battery Park ligt op loopafstand. De taalschool is vanwege de centrale ligging een goed uitgangspunt om deze wereldstad te ontdekken.

De medewerkers van onze taalschool zijn erg vriendelijk. De lessen worden gegeven door native speakers en de docenten zijn gespecialiseerd in les geven aan jonge mensen. Er zijn maximaal 15 studenten per klas en het lesmateriaal is bij de prijs inbegrepen.

Centrale ligging
Al onze leraren zijn 'native speakers'
Internationale klasgenoten
Maximaal 15 studenten per klas

Begeleiding

Speciaal voor jou zijn er opgeleide, enthousiaste (Engelssprekende) begeleiders die fulltime tot je beschikking staan. Je kunt bij ze terecht met al je vragen en ze zorgen er voor dat je je geen moment verveelt! Mocht je een probleem hebben dan kun je altijd een beroep doen op je begeleider of docent(e). Natuurlijk mag je ook gewoon PLUS Taalreizen bellen of mailen.


Jongerenreis Engels in New York: Taalcursus

Programma voor 14-21 jaar
's Morgens en/of 's middags les van maandag t/m vrijdag
Niveau: A1-C1
Certificaat van deelname na cursus

Tijdens de jongerenreis in New York volg je een Engelse taalcursus van 4 lesuren per dag. De taallessen zijn levendig en interactief. De docenten zijn ervaren en bevoegd om les te geven aan studenten van wie Engels niet de moedertaal is. De cursus wordt geheel in het Engels gegeven, zodat je direct in het Engels moet communiceren. Op deze manier leer je het snelst de taal. Grammatica en vocabulaire worden in de lessen verwerkt.

Op de eerste lesdag maak je een niveautest. Op basis van de resultaten van deze test word je vervolgens ingedeeld op het juiste niveau en in de juiste klas. Aan het einde van je taalcursus ontvang je een certificaat met het behaalde niveau erop.

Hieronder lichten we de taalcursus toe:

Standaard taalcursus Engels
De standaard groepscursus Engels van 4 lesuren per dag biedt jongeren de perfecte balans tussen taalcursus en vakantie. In New York vinden de lessen ’s morgens of ’s middags plaats. De indeling ontvang je op de eerste lesdag. Afhankelijk hiervan vinden op het andere dagdeel de activiteiten en excursies plaats.

Standaard Plus taalcursus Engels
De standaard groepscursus Engels van 20 lesuren gecombineerd met 4 workshops per week. De thema's van de workshops zijn verschillend waaronder communicatieve vaardigheden, presenteren, etc.


Jongerenreis Engels in New York: Accommodatie

Accommodatie- mogelijkheden voor iedereen
Residentie of Gastverblijf
Contact met de lokale bevolking
Gratis WiFi

Onze taalschool in New York biedt diverse accommodaties aan. De accommodatie is beschikbaar van zondag t/m zaterdag (een dag voor- en na aanvang van de taalcursus). In New York kun je kiezen uit de volgende accommodaties:

Residentie
In de residentie verblijf je in een tweepersoonskamer. De kamer deel je met een leeftijdsgenootje van hetzelfde geslacht. Het verblijf is op basis van volpension*. De badkamer deel je met de andere studenten. Er is een kleine koelkast op de kamer en in de residentie is een gedeelde keuken. Bedlinnen is aanwezig, handdoeken dien je zelf mee te nemen. De accommodatie ligt vlak naast Grand Central Terminal en de UN Headquarters, en is erg centraal gelegen. De residentie ligt op ongeveer 60 minuten reizen met de metro van de taalschool.

Gastverblijf
Als je voor een gastverblijf kiest, leer je de 'American way of life' goed kennen. Je verblijft bij Amerikanen thuis. Het is leuk en leerzaam om je Engels met hen te oefenen en om kennis te maken met de Amerikaanse cultuur. Het verblijf is op basis van volpension*. Je verblijft in een tweepersoonskamer. Als je met een vriend(in)/ familielid de kamer wilt delen, is dit op aanvraag mogelijk. De gastverblijven wonen vaak op ongeveer 60 minuten met de metro van de school. Bedlinnen is aanwezig, handdoeken dien je zelf mee te nemen.

* Let op: volpension bestaat uit 3 maaltijden per dag, niet te verwarren met all-inclusive. Drankjes en tussendoortjes zijn er niet bij inbegrepen. Speciale dieetwensen op aanvraag en tegen toeslag.

Voor meer informatie over begeleiding, programma en huisregels, verwijzen we je naar de algemene informatie over jongerenreizen.


Jongerenreis Engels in New York: Activiteiten

Vrije tijd in New York

★★★★★ Eten & Drinken

★★★★★ Shopping

★★★☆☆ Natuur & Recreatie

★★☆☆☆ Zwemmen & Strand

★★★★★ Cultuur

★★★★★ Transport

Onze taalschool organiseert dagelijks na de taalcursus leuke activiteiten en excursies. Deze worden in het Engels gegeven. Op de eerste lesdag is er vaak een rondleiding en/of een ‘welcome party’. Daarnaast worden er sociale activiteiten georganiseerd als een bezoek aan Ground Zero, Times Square en verschillende       musea. Samen met je nieuwe internationale vrienden zul je je geen moment vervelen!

Per twee weken zijn er bovendien één dagexcursie en twee halve dagexcursies inclusief. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een bezoek aan het Vrijheidsbeeld, Six Flags of China Town. Alle activiteiten dragen er aan bij dat je internationale vrienden maakt en met de Engelse taal bezig blijft. Let op dat bij een 1-weekse reis de dagexcursie in het weekend vervalt en er slechts één halve dagexcursie inbegrepen is.

Voorbeeld activiteitenprogramma

Maandag

Ochtend:
Plaatsingstest & lessen

Middag:
Oriëntatie tour

Avond:
Welkomstfeest

Dinsdag

Ochtend:
Lessen

Middag:
Boottocht naar Statue of
Liberty en Ellis Island

Avond:
Vrije avond

Woensdag

Ochtend:
Lessen

Middag:
Bezoek aan American Museum
of Natural History

Avond:
Vrije avond

Donderdag

Ochtend:
Lessen

Middag:
Vrije middag

Avond:
Vrije avond

Vrijdag

Ochtend:
Lessen

Middag:
Times Square Tour

Avond:
Bad Taste Party: wie kan
de meest afschuwelijke look creëren?

Zaterdag

Excursie Coney Island bij minimum verblijf van 2 weken

↪Vertrek bij 1-weekse jongerenreis

Zondag

Aankomst

Nog meer plezier met het Intensief Fun Pack!

Met het Fun Pack intensief activiteitenprogramma heb je de mogelijkheid om deel te nemen aan tweemaal zoveel excursies en activiteiten. Dit pakket kun je bijboeken tegen een meerprijs van € 130 per week. Zo kun je ook deelnemen aan extra excursies waar je normaal gesproken ter plaatse extra voor dient te betalen.

New York heeft alles wat je je maar kunt voorstellen. Een overzicht van de belangrijkste bezienswaardigheden en alles wat de moeite waard is om te weten over de VS vind je in onze reisgids.


Jongerenreis Engels in New York: Prijzen en data

Inbegrepen diensten

PLUS Taalreizen biedt je een compleet verzorgd pakket. Alles wat je nodig hebt voor een succesvolle taalreis is bij de prijs inbegrepen. Of aankomst, een geweldig vrijetijdsprogramma, evenals excursies, begeleiding, accommodatie, taalcursus, lesmateriaal en natuurlijk een ervaring van onschatbare waarde.

Onze inbegrepen diensten

Reizen

Wij zoeken voor jou de goedkoopste vluchten met de beste vluchtverbinding.

Optioneel kun je een begeleide vlucht bijboeken: Een medewerker van PLUS Taalreizen zal je op de luchthaven ontmoeten. Je herkent hem of haar aan een teken of T-shirt. Het ontmoetingspunt is meestal direct bij de incheckbalie, maar het exacte ontmoetingspunt zal twee weken voor vertrek aan jou worden bekendgemaakt.

Hieronder vind je de prijzen en data voor de jongerenreizen in 2022 naar New York. De prijzen zijn per persoon in € en van toepassing op reizen met onderstaande startdata. Deze zijn inclusief vlucht, o.b.v. beschikbaarheid en onderhevig aan wijzigingen van tarieven en taxen van de luchtvaartmaatschappij.

Boek hier jouw jongerenreis:

Exclusief

  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Eventuele extra te ondernemen excursies en activiteiten
  • Openbaar vervoer ter plaatse (met uitzondering van excursies)
  • Zakgeld

Toeslag per week

  • Speciale dieetwensen € 70
    (vegetarisch, veganistisch, glutenvrij, etc.)
  • Unaccompanied Minor service luchtvaartmaatschappij + taalschool (verplicht t/m 14 jaar)*

Seizoentoeslag

Voor de zomerperiode geldt een seizoenstoeslag die in de prijs wordt verrekend. Dit varieert per bestemming.

Minimaal aantal deelnemers

Voor deze reis geldt een minimum aantal van 4 deelnemers. Uit ervaring blijkt dat de reizen in het hoogseizoen vrijwel altijd doorgaan.

Visum

Voor verblijf in Amerika is een visum niet vereist. Wel dien je een ESTA formulier in te vullen. Voor verdere informatie over dit formulier of het aanvragen hiervan kun je terecht op https://esta.cbp.dhs.gov/. Zorg er wel voor dat je een geldig paspoort meeneemt.

* Belangrijke informatie omtrent vluchten bij KLM

Met de Unaccompanied Minor-service weet je zeker dat jouw kind veilig alleen op reis kan. Deze service is verplicht voor kinderen tot en met 14 jaar die alleen reizen. Voor vertrek en bij aankomst begeleidt het KLM-personeel, of personeel ingehuurd door KLM, jouw kind tijdens het in- en uitstappen, ook in het geval van eventuele vertraging. En tijdens de vlucht houdt het cabinepersoneel een extra oogje in het zeil.

Wanneer u uw kind naar de luchthaven brengt voor vertrek, moet u een geldig identiteitsbewijs meenemen voor zowel u als uw kind. Daarnaast dient u 4 ingevulde, ondertekende en uitgeprinte exemplaren mee te nemen van het formulier met de gegevens van de personen die uw kind komt brengen en ophalen. Meer informatie kunt u vinden op de volgende link: Meer informatie over de Unaccompanied Minor-service.

Voor gedetailleerde informatie over de Unaccompanied Minor-service kunt u contact met ons opnemen.