Vriendenkorting

Boek met drie vrienden of met één familielid dezelfde jongerenreis en ontvang 5% korting per persoon op de cursus en de accomodatie!

Jongerenreis Italiaans in Italië

Zou jij graag Italiaans willen leren spreken of je Italiaans willen verbeteren? Dan is een jongerenreis naar Italië de ideale oplossing. Je combineert een leerzame taalcursus Italiaans met een onvergetelijke vakantie. Je volgt de taalcursus aan onze taalschool in Viareggio. Onze taalschool ligt midden in het prachtige centrum. Naast de lessen neem je met internationale leeftijdsgenoten deel aan georganiseerde activiteiten en excursies. Accommodatie op basis van volpension is inbegrepen. Tijdens de jongerenreis in Italië leer je Italiaans (durven) spreken en maak je vrienden voor het leven!

Onze taalschool is internationaal georiënteerd en verwelkomt internationale jongeren om hier Italiaans te leren en de Italiaanse manier van leven mee te maken. Wij bieden jongerenreizen Italiaans aan naar de volgende bestemming:

Informatie Italië

Italië is een land in Zuid-Europa. De langgerekte omtrek van het land, lijkt veel op een laars. Het land heeft meer dan 60 miljoen inwoners met als hoofdstad Rome. In de oudheid was Italië het centrum van het Romeinse rijk en het Italiaans stamt af van het Latijn. Italië is daarnaast zeer bekend om haar pizza’s, pasta’s en ijs. Ga op jongerenreis naar Viareggio met PLUS Taalreizen en proef het Italiaanse leven zelf!