Vriendenkorting

Boek met drie vrienden of met één familielid dezelfde jongerenreis en ontvang 5% korting per persoon op de cursus en de accomodatie!

Jongerenreis Engels in Amerika

Wil jij je Engels verbeteren en tegelijkertijd kennismaken met de 'American way of life'? Dan is een jongerenreis naar Amerika iets voor jou! Je volgt een taalcursus Engels samen met internationale leeftijdsgenoten. Naast de taallessen is er een activiteitenprogramma en zal je je Engels blijven oefenen. Ontdek het land van de wolkenkrabbers, Hollywood en Mac Donalds tijdens een jongerenreis naar Amerika.

Wij bieden jongerenreizen Engels in Amerika aan in de steden:

Informatie Amerika

Amerika is het op twee na grootste land ter wereld. De Verenigde staten van Amerika bestaan uit 50 verschillende staten. Door de verscheidenheid aan landschappen, klimaten en steden, is Amerika een populaire reisbestemming. Van prachtige stranden, indrukwekkende natuurgebieden tot wereldsteden, Amerika heeft voor iedereen wat wils! Ontdek de American way of life nu zelf tijdens een jongerenreis in Amerika!

Visum

Je hebt geen visum nodig wanneer je tot 90 dagen een cursus van 4 lesuren per dag volgt. Wel dien je een ESTA formulier in te vullen. Voor verdere informatie over dit formulier of het aanvragen hiervan kun je terecht op https://esta.cbp.dhs.gov/.