Onze Au Pair programma's

Heb jij een passie voor reizen? Nu kun je reizen en een onderdompeling in een taal op een heel speciale manier ervaren: met de Au Pair programma's van PLUS Taalreizen. Dit is je kans om je echt onder te dompelen in een andere cultuur: word Au Pair en maak deel uit van een familie in het land van je keuze: je leert de dagelijkse routines kennen, het plaatselijke school- of kleuterschoolsysteem en neemt veel meer mee dan een vakantie je ooit zou kunnen geven. En omdat we allemaal verschillend zijn en onze individuele sterke punten hebben, bieden wij ook verschillende programma's aan, zodat u zeker het programma vindt dat het beste bij jouw behoeften past.

Algemene informatie over alle Au Pair programma's

Het Au Pair Programma - Klassiek

Als Au Pair ga je enkele maanden bij een gastgezin wonen, voor hun kinderen zorgen en hen thuis helpen. Onze programma's verschillen van woonplaats: het aantal werkuren, de duur van het verblijf, het bedrag van het zakgeld. Ook de eisen die aan jouw persoonlijke vaardigheden worden gesteld, hangen af van het gastland.

Wij bieden Au Pair verblijven aan in de volgende landen van bestemming:

Het Au Pair Plus programma

Met het Au Pair Plus programma kun je je nog intensiever in het leven en het dagelijkse huishouden van je gastgezin verdiepen. De werktijden zijn langer en het zakgeld dat je krijgt is hoger.

Wij bieden Au Pair Plus verblijven aan in de volgende bestemmingen:

Het Semi Pair programma: de kinderen en de taal

Vijf dagen per week volg je in de ochtend een taalcursus. In de namiddag zal je de klassieke Au Pair taken op je nemen. In overleg met je gastgezin kun je ook 's ochtends als Au Pair werken en daarna taallessen volgen. Als alternatief kun je de eerste weken de taalcursus volgen en daarna voltijds als Au Pair werken. Je zult een echte inleving ervaren!
Wij bieden Semi Pair verblijven aan in de volgende landen:
  • Australië, Engeland, Spanje

Het taalassistent programma - de taal onderwijzen

Het taalassistent programma is een cultureel uitwisselingsprogramma waarbij je ongeveer 15 uur per week een gezin in Spanje ondersteunt bij het leren van een vreemde taal (Duits, Engels). Je woont gratis bij de familie en leert hun dagelijks leven en manier van leven kennen.

Wij bieden het Taalassistent programma in Spanje aan

Leren & spelen: Playmate

In dit programma help je het gezin met de kinderverzorging en moet je tegelijkertijd enkele taallessen geven. Huishoudelijk werk behoort in dit geval niet tot jouw taken. Je bent alleen verantwoordelijk voor de kinderen en je zult minder werken dan in het normale Au Pair programma.

Wij bieden het "Leren & spelen"-programma aan in Spanje.

Studie en werk: studeren en werken

Bij dit programma volg je eerst een cursus Spaans om jouw taalvaardigheid te verbeteren of om een stevige basis te leggen. Daarna ga je als entertainer aan de slag in een hotel of resort op de Balearen of de Canarische Eilanden. Jouw taak is het organiseren van sport- en andere activiteiten voor kinderen en volwassenen.

Wij bieden het programma "Studie en werk" in Spanje aan.

´Working Guest´ Programma in Noorwegen

Met het ´Working Guest´ Programma steun je het gastgezin in het hotel of op de boerderij. Je krijgt huisvesting en een wekelijks salaris. Via dit programma leer je het dagelijkse leven en de cultuur van Noorwegen kennen.

Je kunt deelnemen aan het Working Guest Programma in Noorwegen.

Heb je vragen of wil je persoonlijk advies over onze Au pair programma's?


Wij staan tot uw beschikking van maandag tot vrijdag van 9:30 tot 17:00 per telefoon of WhatsApp. Je kunt ons ook een e-mailen, wij helpen je graag met jouw reiswensen!

Neem hier contact met ons op!