Gecombineerde cursussen

De Sprachcaffe combinatiecursussen bieden u de mogelijkheid om twee verschillende talen op één plek te combineren op onze taalscholen in Rabat en Montréal. In Rabat kun je Arabisch en Frans tegelijk leren, terwijl je in Montréal de kans hebt om je Engels te verbeteren en tegelijkertijd Frans te leren.

Dit biedt u het grote voordeel dat u geld bespaart, aangezien u slechts naar één land kunt reizen en toch uw tweetaligheid kunt verbeteren. In Rabat bestaan de lessen uit individuele lessen en groepslessen, terwijl in Montréal de lessen in groepsverband worden gegeven. U leert uw hoofdtaal in groepslessen en uw tweede taal in individuele lessen. Natuurlijk kunt u zelf beslissen wat uw hoofd- en tweede taal is.

Onze gecombineerde cursus in één oogopslag

  • Cursusduur: min. 1 week
  • Gecombineerde cursus Rabat: 20 standaardlessen (primaire taal) en 10 individuele lessen (secundaire taal)
  • Gecombineerde cursus Montréal: 20 standaard (primaire taal) en 10 standaard (secundaire taal)
  • Cursusgrootte: max. 14 / deelnemers

Uw boeking voor de gecombineerde cursus

Als u twee talen wilt leren bij onze taalscholen in Rabat en Montréal, selecteert u gewoon de combinatiecursus in de winkel. Voor meer informatie of indien u vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen via ons contactformulier.

Cursus structuur

De combinatiecursus is onderverdeeld in twee verschillende soorten cursussen: U volgt een Standaard of Intensieve Cursus en volgt tegelijkertijd 10 uur individuele lessen per week. In de standaardcursus of intensieve cursus leert u de door u gekozen vreemde taal samen met andere taalstudenten. De cursus omvat grammatica en woordenschatontwikkeling, conversatie, lezen, tekstbegrip, luisteren en begrijpen, en schrijven. In de klas worden veel leermethoden gebruikt om uw vooruitgang efficiënt te ondersteunen. De individuele cursus is het meest effectieve type cursus in ons programma. Hier kan de taaldocent zich concentreren op u als enige student en rekening houden met uw behoeften, voorkennis en doelstellingen. De inhoud van de lessen kan ook aan uw wensen en ideeën worden aangepast.

Gecombineerde taalcursussen op onze taalscholen

De optie combinatiecursus biedt u de mogelijkheid om samen met anderen te leren en tegelijkertijd uw taalvaardigheid individueel te verbeteren. In veel federale staten wordt de combinatiecursus erkend als educatief verlof.

Onze talenscholen

Boston

Reis naar één van de oudste steden in de VS, de Athene van Amerika.

Los Angeles

Leer Engels in het hart van het zonnige Californië.

New York

Verken de multiculturele stad die nooit slaapt.

Montreal

Leer Engels of Frans in de tweetalige metropool.

Calgary

Leer Engels in de moderne metropool Calgary.

Madrid

Ervaar het bruisende centrum voor cultuur, mode en muziek.

Parijs

Verken Parijs en zijn geweldige bezienswaardigheden.

Heb je nog vragen of individueel advies nodig?

Wij staan altijd vriendelijk en deskundig tot jou beschikking!

Neem contact met ons op