Linde Boogaarts (16)

Jongerenreis Nice: 1 week
Na lang getwijfeld te hebben of ik wel in mijn eentje op vakantie durfde te gaan heb ik mijn taalreis naar Nice last minute geboekt. En ik heb er geen seconde spijt van gehad. Mijn week is Nice was geweldig; ik heb ontzettend veel internationale vrienden gemaakt, ik heb genoten van de prachtige stad en natuurlijk heb ik mijn Frans verbeterd.

Ik heb geslapen in de residentie en dat is erg fijn, omdat ontbijt, lunch en diner goed geregeld zijn, omdat de kamers goed zijn en ook omdat er alsnog altijd begeleiding aanwezig is waar je naar toe kan met al je vragen.Al vanaf het eerste avondeten vangen de studenten die al langer in Nice verblijven de nieuwkomers op en meteen vormt er een hechte groep.

Ook op school is alles goed geregeld, er is een relaxte sfeer dus het voelt niet als 'school', maar natuurlijk ontwikkel je je Frans! Na school is er nog een activiteit wat varieert van museum tot strand.
Maar waar ik het meeste van heb genoten was de vrijheid, de vrijheid om met je nieuwe vrienden in de middag en avond de stad te verkennen, naar het strand te gaan of te winkelen.

Ik kan niks anders dan positief vertellen over mijn taalreis omdat het beste week was van mijn zomer, ik heb van elke seconde genoten en ik zat met tranen in het vliegtuig naar huis. Bedankt PLUS Taalreizen voor deze geweldige ervaring!