Anne's ervaring in Newcastle

2 weken Anne ging op taalreis naar Newcastle: ''Door mijn taalreis ben ik sterker geworden, omdat ik de reis zelf heb geregeld en ik ook alleen op reis ben gegaan. Hierdoor heb ik meer zelfvertrouwen gekregen en heb ik geleerd dat ik zoiets heel goed kan!
Voor de accommodatie raad ik anderen aan in Newcastle 1 te verblijven. Dit was erg leuk omdat je met alle andere studenten in één gebouw zat en je hierdoor ook makkelijker direct contact had. Verder raad ik ook aan om met alle activiteiten mee te doen, deze zijn goed georganiseerd!
De cursus is voor mij erg leerzaam geweest en zeker uitdagend genoeg. Om het maximale er uit te halen, qua het leren van de taal en de ervaring, raad ik aan om minimaal 2 weken te gaan. Zelf ben ik twee weken geweest, maar achteraf gezien had ik misschien wel langer willen blijven. PLUS Taalreizen geeft duidelijke informatie en is perfect qua prijs-kwaliteit verhouding. Alle informatie die ze gaven was duidelijk en achteraf ook allemaal waar. Ook zijn ze erg vriendelijk en behulpzaam''.