Caroliens ervaring in Florence

2 weken

Het leukste dat ik geleerd heb tijdens mijn taalreis in Florence was waarschijnlijk tijdens een bijeenkomst waarin, in het Italiaans, verteld werd over eigenaardigheden bij Italiaanse huizen. Er werd verteld over de geschiedenis, etc. Nee, ik kon niet ieder woord verstaan, maar de algehele strekking wel volgen en dat in mijn eerste week hier! Dan voel je je toch best trots. Ik raad sowieso aan om altijd je huiswerk te doen, dat scheelt! Hahaha, ik was wat minder braaf.

Verder voor iedereen die naar Italië gaat, kosten-wise: nooit de eerste prijs accepteren, er is AL-TIJD korting te behalen. Ze hebben speciale prijzen voor toeristen en die is hoog! Zelfs op reguliere sportkleding, denk aan Adidas schoenen, kun je korting krijgen, als je er maar om vraagt.

Verder: altijd in het Italiaans praten, Florence is moeilijk in dat opzicht omdat het heel toeristisch is, en iedereen Engels spreekt. Dus het is verleidelijk om Engels terug te praten, maar probeer het maar in 't Italiaans, ga maar onderuit: zo leer je, daarom ben je immers de cursus in Italië gaan doen, niet in Nederland!

And last but not least, koffie drinken doen we staande aan bar, het scheelt zo 3 euro! Het beste eten (en de beste service) vind je in "il Gatto e la Volpe"! ENJOY!

Waarom boeken bij PLUS Taalreizen? Vanwege de persoonlijke hulp die je krijgt bij het boeken. Ze staan voor je klaar met raad en daad en denken met je mee. Heerlijk! CIAO!