Leo's ervaring in Florence

1 week

Ik heb in één week tijd een hele goede basis gekregen van de Italiaanse taal. Het was erg leuk om aan de ene kant goed onderwijs te volgen en aan de andere kant het contact te hebben met de medecursisten die uit de hele wereld kwamen (Mexico, Duitsland, Japan, China, etc).

De taalschool is erg goed, geen simpele 'hoe bestel ik brood bij de bakker' cursus, maar serieus onderwijs! Daarnaast verzorgt de taalschool allerlei leuke uitstapjes en is de sfeer ontzettend goed. Dit zal zeker niet de laatste keer zijn dat ik een talencursus via Plus Taalreizen hebt geboekt!

Mijn tip voor volgende studenten is; trek er vooral op uit om de dingen die je leert, direct toe te passen in de praktijk. Er is zoveel te beleven en te zien in Florence, dat je op de uren dat je niet op school zit, vooral lekker door de stad moet gaan dwalen. Overal mensen spreken en zo de nieuwe taal direct toe te passen. Heel leuk om te zien hoe Italianen verbaasd zijn als je ze in het (zij in het begin nog gebrekkig) Italiaans te woord staat.