Last Minute jongerenvakantie in Londen Noord of Brighton 💂🏼🎡

Klein aantal plaatsen nog beschikbaar! Bespaar tot 400 euro in Brighton of Londen Noord op jouw jongerenreis! 😍

Meer informatie

Jongerenreis Engels in Engeland: Eastbourne

Jongerenreis Eastbourne
 • Zonnige badplaats in Engeland
 • Jongerenreis vanaf 12 jaar
 • Kleine, persoonlijke taalschool

Eastbourne is een gezellige Engelse badplaats gelegen aan de zuidkust van Engeland. In ongeveer 1,5 uur met de trein ben je in het centrum van de wereldstad Londen. Eastbourne staat bekend om haar prachtige 7 kilometer lange strand, een strandpromenade met vele typische Victoriaanse hotels en een grote pier. Eastbourne ligt vlakbij de Beachy Head, een prachtige kaap met de hoogste krijtrotskliffen van Engeland. Het is bovendien één van de zonnigste steden in Engeland en daardoor een populaire vakantiebestemming onder toeristen en internationale studenten. Verbeter je Engels in deze typisch Engelse kustplaats!

Bezienswaardigheden Eastbourne

Niet alleen het strand is een trekpleister van Eastbourne, maar ook de vele kleine boetiekjes, grote winkelcentra en typisch Engelse pubs. Voor alle leeftijden heeft de stad wat te bieden! Eastbourne heeft een oud centrum en verscheidene culturele bezienswaardigheden zoals de St. Mary’s Church, het oude militaire fort met museum, verscheidene stadstuinen en de oude herberg Lambs Inn.

Eastbourne is omgeven door mooie nationale natuurparken. De twee bekendste zijn South Downs National Park en Seven Sisters Country Park. Beide zijn beroemd om hun witte rotskust. Of je nu een dag wilt zonnen aan het strand, winkelen, een museum bezoeken of wandelen in de prachtige natuurlijke omgeving, het kan allemaal tijdens de jongerenreis Engels in Eastbourne!


Jongerenreis Engels in Eastbourne: Taalschool

Taalschool Languages PLUS
 • Gezellige Engelse taalschool
 • Internationale leeftijdsgenoten
 • Echte badplaats

Onze taalschool in Eastbourne is kleinschalig, waardoor er veel ruimte is voor persoonlijke aandacht. De docenten zijn erg behulpzaam en ervaren in het lesgeven aan buitenlandse leerlingen.

Begeleiding

Speciaal voor jou zijn er opgeleide, enthousiaste (Engelssprekende) begeleiders die fulltime tot je beschikking staan. Je kunt bij ze terecht met al je vragen en ze zorgen er voor dat je, je geen moment verveelt! Mocht je een probleem hebben dan kun je altijd een beroep doen op je begeleider of docent(e). Natuurlijk mag je ook gewoon PLUS Taalreizen bellen of mailen.

Voor meer informatie over begeleiding, programma en huisregels, verwijzen we je naar de algemene informatie over jongerenreizen.


Jongerenreis Engels in Eastbourne: Taalcursus

Taalcursus Engels
 • Voor jongeren van 12-17 jaar
 • Lessen van maandag t/m vrijdag
 • Lessen ’s morgens of ’s middags
 • Niveau: A1 - B2

Je kunt uit twee verschillende taalcursussen kiezen op onze taalschool in Eastbourne. De standaard Engelse taalcursus bestaat uit 4 groepslessen per dag en de intensieve Engelse taalcursus uit 6 lesuren per dag. Op een speelse en communicatieve wijze geven de docenten de Engelse taalcursus. De taalcursus is geheel in het Engels, zodat je meteen ondergedompeld wordt in de Engelse taal. De docenten zijn gewend om taalles te geven aan beginners tot het gemiddelde niveau van Engels. Grammatica en vocabulaire worden op een leuke manier in de taalcursus verwerkt.

Voordat je op jongerenreis gaat, maak je online een taaltest om je huidige niveau te bepalen. Aan de hand van de resultaten van de test, kom je in een klas met studenten die ongeveer hetzelfde niveau hebben. Na afloop van de taalcursus krijg je een certificaat met daarop het niveau vermeld.

Engelse taalcursus voor jongeren

Cursus

Lessen per week *

Minimum verblijfsduur

Maximum cursisten per klas

Standaard cursus

20 (15 uur per week)

1 week

Maximum 15**

Intensieve cursus

30 (22,5 uur per week)

1 week

Maximum 15**

*   1 les = 45 minuten
** De taalschool behoudt zich het recht om de grootte van de klas te verhogen in uitzonderlijke omstandigheden, maar streeft naar een maximum van 15 studenten per klas.

Standaard taalcursus Engels
De standaard cursus Engels van 4 lesuren per dag biedt jongeren een ideale combinatie van taalcursus en vakantie. In Eastbourne vindt de standaard taalcursus ’s morgens of ’s middags plaats. Op de eerste lesdag ontvang je de indeling. Afhankelijk hiervan vinden op het andere dagdeel de activiteiten en excursies plaats.

Intensieve taalcursus Engels
Wil je intensiever met de taal bezig zijn dan is een intensieve cursus van 6 lesuren per dag misschien iets voor jou. Zo leer je nog sneller Engels in een korte tijd. Tijdens de twee extra lessen kun je je verdiepen in bepaalde vaardigheden en aspecten van de Engels taal. 


Jongerenreis Engels in Eastbourne: Accommodatie

In Eastbourne verblijf je bij één van de Engelse gastverblijven of in de residentie op basis van volpension*. Je kunt aankomen op de zondag voordat de taalcursus start en vertrekken op zaterdag na afloop van de taalcursus.

Gastverblijf
Studenten kunnen de Britse cultuur ervaren en hun Engels oefenen door een huis te delen met een gastgezin. tweepersoonskamers in zorgvuldig geselecteerde gastgezinnen. Ook worden de meeste of alle maaltijden door het gezin verstrekt (de lunch is een lunchpakket). De badkamer wordt gedeeld door de studenten en het gastgezin. Volpension is inbegrepen (continentaal ontbijt, lunchpakket en diner). Alle gezinnen zijn bezocht door medewerkers van onze school en wonen in veilige, comfortabele buurten. Transfer kan tot 50 minuten duren.

Residentie
De residentie ligt op loopafstand (20 minuten) van de taalschool. De begeleiding zal hier ook overnachten. In de residentie verblijf je in een 3-persoonskamer. Het is een moderne residentie, waar gratis WiFi aanwezig is. Ontbijt en diner worden hier geserveerd en voor de lunch krijg je een pakketje mee.

Let op: volpension bestaat uit 3 maaltijden per dag, niet te verwarren met all-inclusive. Drankjes en tussendoortjes zijn er niet bij inbegrepen.

Voor meer informatie over begeleiding, programma en huisregels, verwijzen we je naar de algemene informatie over jongerenreizen.


Jongerenreis Engels in Eastbourne: Activiteiten

Vrije tijd in Eastbourne

★★★★☆    Eten & Drinken
★★★★☆    Shopping
★★★★★    Natuur & Recreatie
★★★★★    Zwemmen & Strand
★★★★★    Cultuur
★★★★☆    Transport

Tijdens de jongerenreis in Eastbourne worden verschillende activiteiten voor de studenten georganiseerd. De taalschool heeft een wisselend activiteitenprogramma, waarbij je kunt denken aan een rondleiding door de stad, een quizavond, een filmavond, een studentenfeest of een sportieve activiteit.

Bij een jongerenreis van twee weken zijn één hele dagexcursie en twee halve dagexcursies inclusief. In het weekend zal je een bezoek brengen aan de wereldstad Londen! Tijdens de activiteiten leer je je medestudenten beter kennen, maak je internationale vrienden en zie je meer van Eastbourne en omgeving. Zo blijf je ook buiten de lessen om  de Engelse taal oefenen. Let op dat bij een 1-weekse reis de dagexcursie in het weekend vervalt en er slechts één halve dagexcursie inbegrepen is.

Let op:

 • De activiteiten in onderstaand schema zijn voorbeelden van onze programma's en afhankelijk van het weer en andere onvoorziene omstandigheden.
 • Het inplannen van je vrije tijd wordt beoordeeld door je teamers en de avondklok geldt voor alle accommodaties voor studenten onder de 18 jaar. 

Voorbeeld activiteitenprogramma

MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdagZaterdagZondag
OchtendLessenLessenLessenLessenLessen(naar huis bij 1 wk)Free Sunday
MiddagWelkomst- tourFoto competitieBeachy HeadShoppingCream TeaLondon ExcursionFree Sunday
AvondWelkomst- feestVrije avondBowlen'Beat my teamer'Life MusicVrije avondFree SundayNog meer plezier: Fun Pack intensief activiteitenprogramma

Met het Fun Pack intensief activiteitenprogramma heb je de mogelijkheid om deel te nemen aan tweemaal zoveel excursies en activiteiten. Dit pakket kun je bijboeken tegen een meerprijs van € 70 per week. Zo kun je ook deelnemen aan extra excursies waar je normaal gesproken ter plaatse extra voor dient te betalen.


Jongerenreis Engels in Eastbourne: Prijzen en data

De prijzen zijn inclusief:
 • Taalcursus Engels
 • Accommodatie op basis van volpension
 • Begeleiding ter plaatse
 • Activiteitenprogramma
 • Retourvlucht vanaf Amsterdam
 • Transfers ter plaatse
 • Lesmateriaal en certificaat

Hieronder vind je de prijzen en data voor de jongerenreizen in 2021 naar Eastbourne. De prijzen zijn per persoon in € en van toepassing op reizen met onderstaande startdata. Deze zijn inclusief vlucht, o.b.v. beschikbaarheid en onderhevig aan wijzigingen van tarieven en taxen van de luchtvaartmaatschappij.

Jongerenreis totaalpakket

Onze jongerenreizen worden aangeboden inclusief retourvluchten van en naar de bestemming. Daarnaast inbegrepen zijn de taalcursus, accommodatie op basis van volpension, begeleiding ter plaatse, activiteitenprogramma en transfers van en naar de luchthaven ter plaatse.

Boek hier jouw jongerenreis:

Groepsvertrek vanuit Amsterdam

Op de volgende data worden er begeleide groepsvertrekken van Schiphol naar Engeland georganiseerd:

Let op: op de terugvlucht vliegt er geen begeleiding mee. Uiteraard worden de studenten wel onder begeleiding naar het vliegveld in Londen gebracht. Deze service vindt plaats bij een minimum van 5 deelnemers, met een toeslag van € 50 p.p.

Neem voor meer informatie en de voorwaarden contact met ons op.

Exclusief

Toeslag per week

 • Fun Pack' intensief activiteitenprogramma € 70
 • Unaccompanied Minor service luchtvaartmaatschappij + taalschool (verplicht t/m 14 jaar)*

Korting

Korting eigen vervoer v.v. € 195.

Minimaal aantal deelnemers

Voor deze reis geldt een minimum aantal van 4 deelnemers. Uit ervaring blijkt dat de reizen in het hoogseizoen vrijwel altijd doorgaan.

Visum

Voor verblijf in Engeland is een visum niet vereist. Zorg er wel voor dat je een geldig paspoort of geldige identiteitskaart meeneemt.

Belangrijke informatie omtrent vluchten

Een retourvlucht met KLM is inbegrepen bij deze jongerenreis. Met de Unaccompanied Minor-service weet je zeker dat jouw kind veilig alleen op reis kan. Deze service is verplicht voor kinderen tot en met 14 jaar die alleen reizen. Voor vertrek en bij aankomst begeleidt het KLM-personeel, of personeel ingehuurd door KLM, jouw kind tijdens het in- en uitstappen, ook in het geval van eventuele vertraging. En tijdens de vlucht houdt het cabinepersoneel een extra oogje in het zeil. 
Voor meer informatie neem contact met ons op.