Jongerenreis Frans in Canada

Zou jij graag in de zomervakantie je Franse taalkennis willen bijspijkeren in het land van de avonturiers, ongerepte natuur en steden van wereldklasse? Ga dan op jongerenreis naar het hartelijke Canada. In een multiculturele omgeving leer je Frans en maak je internationale vrienden. Tijdens de jongerenreis verblijf je bij een gastgezin of in een residentie op basis van volpension. In de middag staat er een leuke activiteit op het programma. Ontdek de vriendelijkheid van de Canadese bevolking tijdens een jongerenreis naar Noord-Amerika! Op onze taalschool komen jongeren van over de hele wereld om de Franse taal te leren of hun vaardigheden te verbeteren. Wij bieden een jongerenreis Frans aan naar de volgende bestemming in Canada:
Jongerenreis naar Montreal

Voor jongeren van 14 tot 21 jaar.

Informatie Canada

Canada ligt in Noord-Amerika en is qua oppervlakte het op één na grootste land ter wereld. Door een lange geschiedenis van immigratie vanuit verschillende landen is de bevolking erg divers en multicultureel. De Canadezen staan bekend om hun gastvrijheid en bescheidenheid. Grote natuurreservaten, wilde dieren en wereldsteden maken Canada een populair reizigersland. Ga nu zelf op avontuur tijdens een jongerenreis Frans naar Montreal met PLUS Taalreizen!

Visum

Voor verblijf in Canada is een ETA visum nodig. Dit visum kost $ 7 Canadese Dollar en kun je gemakkelijk online aanvragen.  Voor verdere informatie over dit formulier of het aanvragen hiervan kun je terecht op http://www.cic.gc.ca/english/visit/. Zorg er tevens voor dat je een geldig paspoort meeneemt.