Taaltest Chinees

Met de Chinese taaltest kunt u uw huidige Chinese taalvaardigheid testen. Uw test zal ons helpen om de juiste cursus Chinees voor u te vinden. Chinees maakt deel uit van het taalreisprogramma van PLUS Taalreizen. U bent ook welkom om uw eigen wensen en voorkeuren met betrekking tot uw Chinese cursus kenbaar te maken.

Als u uw Chinese taalvaardigheden boven het niveau uit wilt tillen dat u in de online test behaalt, dan bent u bij PLUS Taalreizen aan het juiste adres! Maak een taalreis naar een van onze geweldige bestemmingen en verbaas u over de vergelijking voor en na met behulp van de online taaltest.

Wij geven u graag advies en wensen u veel plezier en succes met de online Chinese test!

Nadat u de online taaltest hebt gemaakt, klikt u op verder en wordt u doorverwezen naar uw testresultaat met antwoorden en punten (er zijn 1 of 0 punten voor elke vraag). Uw eindscore verschijnt aan het einde van uw test.

让我们开始吧!

Onze taalschool voor Chinese taalcursussen

Veelgestelde vragen over de Chinese taaltest

Wilt u weten wat uw taalniveau is? Onze Chinese test is ontworpen om precies dat te doen. Het is raadzaam u bewust te worden van uw taalniveau en een beginpunt te vinden om na te gaan welke taalaspecten moeten worden verbeterd.

Het doel van deze Chinese test is om uw huidige taalniveau te bepalen, zodat u zich kunt richten op de aspecten van de taal die verbetering behoeven. Het is belangrijk dat u de test zonder externe hulp, woordenboek of Google-vertaling aflegt om het meest objectieve resultaat voor uw Chinese taalvaardigheid te krijgen.

U kunt de niveautest op verschillende apparaten (smartphone, computer of tablet) doen. Kies een rustige plaats waar er geen afleiding is.

  • U kent uw uitgangspositie en kunt betere leerstrategieën ontwikkelen.
  • Je leert je sterke en zwakke punten kennen en kunt zo je Chinees verbeteren.