Henk's ervaring in Havana

1 week

Tja helaas weer thuis, vakantie in Cuba was weer super. Dit was nu voor mij de tweede keer in Havana, zal hopelijk nog niet de laatste keer zijn geweest. Vorig jaar had ik via PLUS Taalreizen een Bachata cursus geboekt in Havana. Dit jaar stond Salsa op de planning.

Salsacursus in Havana was prima geregeld. Elke dag werd 2 x 45 minuten dansles gegeven. Lerares die ik had sprak overigens vloeiend Engels wat de cursus zeker bevorderde. Ik mocht zelf kiezen om, of door te gaan met Salsa LA style of de Cubaanse stijl. Natuurlijk heb ik voor de Cubaanse stijl gekozen, je bent tenslotte niet voor niets in Cuba. Deze stijl beviel mij beter om te volgen dan de LA style.

Het is voor mij ook de bedoeling om hetgeen wat ik in Havana geleerd heb, over te brengen op mijn eigen leerlingen in de dansschool, die ik heb in Terneuzen. Na de zomervakantie zal Salsa (Cuban Style) worden opgenomen in het lessenpakket. PLUS Taalreizen bedankt voor deze fijne Salsa vakantie, hier komt zeker nog een vervolg op.