Zakelijke Cursussen Engels in Toronto

Zakelijke Cursussen in Toronto

Metropool

Internationaal economisch en cultureel centrum

Taalcursussen

Individuele lessen & groepscursussen

Accommodatie

Accommodatie in appartementen of gastgezinnen

Leer Zakelijk Engels in "Canada's New York". U kunt uw zojuist aangeleerde taalvaardigheden direct in de praktijk oefenen in Toronto. De grootste stad van Canada is niet alleen een internationaal cultureel centrum, maar het is ook de financiële en economische hoofdstad.

De taalschool van Sprachcaffe is gevestigd dicht bij het centrum in het district Cabbagetown dat, met de mix van Victoriaanse huizen, kleine boetiekjes en gezellige cafés een oase van rust midden in de dagelijkse drukte van de stad. Alle belangrijke bezienswaardigehden van Toronto zijn vanaf hier goed te bereiken.

Uw business cursus Engels in Toronto

U kunt kiezen uit verschillende type cursussen Engels in Toronto, en zo kunt u zelf uw taaltraining vormgeven om uw persoonlijke eisen en doelen te bereiken. De mogelijkheden zijn:

  • Individuele lessen: geven u de gelegenheid de inhoud van de lessen te beïnvloeden. De lessen kunnen zich richten op werkgerelateerde activiteiten, vaardigheden of technische woordenschat. De lestijden en het aantal lessen is ook flexibel.
  • Taalcursussen in groepen: kunnen uw algemene vaardigheden Engels (grammatica, conversatie, tekstbegrip) verbeteren met 4 lessen van de standaardcursus per dag, gevolgd door 2 lessen die zich richten op de het bedrijsfleven. De Engelse lessen vinden 5 keer per week plaats, wat het mogelijk maakt om snel vorderingen te boeken.
Meer informatie over onze zakelijke cursussen Engels, prijzen, aanvangsdata en boekingsmogelijkheden kunt u vinden op de gedetailleerde pagina Taalcursussen in Toronto. Details over onze andere Taalreizen naar Toronto kunt u ook hier vinden. Als u nog steeds vragen heeft, maak dan gebruik van ons contactformulier - hoewel we u natuurlijk ook graag telefonisch te woord staan.