Zakelijke Cursussen Frans in Parijs

Zakelijke Cursussen in Parijs

Stad van de liefde

Wereldberoemde stad langs de Seine

Taalcursussen

Leer zakelijk Frans tijdens individuele lessen

Accommodatie

Accommodatie in appartementen, gastverblijven of in een hotel

Als u ervoor kiest om één van onze zakelijke cursussen Frans te volgen in Parijs, zult u een bijzondere stad ontdekken: er wordt niet voor niets zoveel over Parijs geschreven. Geen woord of zin kan echter de schoonheid van de Franse stad accuraat beschrijven. Parijs moet je gewoon ervaren.

Parijs is gezegend met bezienswaardigheden van wereldniveau zoals de Eiffeltoren, het Louvre en de Champs Elysées. De culturele hoofdstad van Frankijk is ook het belangrijkste economische centrum van het land, waar ontelbare producenten en dienstverlenende bedrijven hun hoofdkantoor hebben, en één derde van het bruto nationaal product wordt verdiend - de perfecte plek voor een internationale business taalcursus!

Uw zakelijke cursus Frans in Parijs

Door voor een van onze kwalitatief sterke cursussen Frans in Parijs te kiezen kunt u een taaltraining aan uw wensen en doelen aanpassen. We bieden:

  • Individuele lessen: geven u de gelegenheid de inhoud van de lessen te beïnvloeden. Uw lessen kunnen zich richten op werkgerelateerde activiteiten, taalvaardigheden of technische woordenschat. Ook de lestijden en het aantal lessen per dag is flexibel.

Meer informatie over onze internationale cursussen Frans kunt u vinden op de gedetailleeerde webpagina's over Taalcursussen in Parijs. Op deze pagina's kunt u ook informatie vinden over onze andere Taalreizen naar Parijs. Mocht u toch nog vragen hebben, gebruik dan ons contact formulier - natuurlijk staan we u ook graag telefonisch te woord.