Zakelijke Cursussen Spaans in Madrid

Zakelijke Cursussen in Madrid

Hoofdstad

De Spaanse hoofdstad met een internationale atmosfeer

Taalcursussen

Zakelijk Spaans tijdens individuele lessen

Accommodatie

Accommodatie in appartementen of bij gastverblijven

De hoofdstad, gevestigd in het hart van Spanje, biedt echte cultuur. Niet alleen is Madrid één van de oudste hoofdsteden van Europa, het gaat terug tot in de 10e eeuw. Of u nu attracties bezoekt of in een gezellig café zit, het zou niet moeilijk moeten zijn om met de open Spanjaarden in contact te komen.

Onze taalschool is gevestigd in het centrum, op de Calle Arenal, dicht bij het Palicio Real. De dikke muren van het koninklijke tuinhuis verzekeren de rust die nodig is voor onze taalcursussen.

Uw Zakelijke cursussen Spaans in Madrid

Als u kiest voor een van onze kwalitatief sterke cursussen Spaans in Madrid, u kunt uw taal training aanpassen uw persoonlijke eisen of doelen. We bieden:

  • Individuele lessen: U kunt de inoud van de lessen zelf kiezen. Uw lessen kunnen zich richten op werkgerelateerde activiteiten, taalvaardigheden of technische woordenschat. Ook de lestijden en het aantal lessen per dag is flexibel.

Meer informatie over onze internationale business cursussen Spaans, prijzen, aanvansgsdata en boekingsmogelijkheden kunt u vinden op de gedetailleerde webpagina Taalcursussen in Madrid. Deze pagina's bieden ook details over andere Taalreizen naar Madrid. Als u toch nog vragen heeft, kunt u ons contactformulier gebruiken - natuurlijk staan we u ook graag telefonisch te woord.