Zakelijke Cursussen Engels in Canada

Zakelijke Cursussen in Canada

Leraren die Engels als moedertaal hebben
Uniek landschap en bezienswaardigheden
Business taalcursussen in Toronto

Met één van onze business taalprogramma's in Canada kunt u een onvergetelijke vakantie combineren met een zeer nuttige en effectieve cursus Engels voor professionals.

Canada is een erg populaire bestemming voor internationale cursussen Engels. Engels is hier één van de twee officiële talen, en wordt in dit grote land in het noorden van Noord-Amerika gesproken sinds de kolonisatie door de Britten. Het volgen van een cursus Engels in Canada is een klassieke keuze en is zeker de moeite waard.

De eerste stap is om uw persoonlijke doelen te bepalen, daarna testen wij uw huidige taalniveau - en dan bent u klaar voor de start! Individuele lessen geven uw persoonlijke trainer de gelegenheid om zich volledig op uw eisen te richten en de structuur van de cursus aan uw prioriteiten aan te passen. Daarentegen stimuleren groepscursussen interactie en het spreken voor een groep, wat u nodig heeft voor vergaderingen en presentaties. Natuurlijk kunt u deze cursussen ook combineren! We zijn u graag van dienst met het vinden van de optimale cursus in Canada.

We bieden Zakelijke cursussen Engels in:

Bereik uw taalgerelateerde doelen met een zakelijke cursus Engels in Canada en bezoek de bruisende stad Toronto. In deze smeltkroes van culturen zal het communiceren in het Engels natuurlijk aanvoelen. En natuurlijk, zult u ontdekken dat in een internationale omgeving als deze het leren bijna moeiteloos gaat. Toronto biedt een rijkdom aan theaters en kunstgallerijen, maar ook andere attracties en restaurants die u tijdens uw verblijf hier kunt bezoeken. U kunt ook profiteren van de mogelijkheid om op excursies te gaan naar omliggende steden en interessante regio's in Canada.